Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πρωταγωνιστεί στην τελευταία καμπάνια του οίκου Louis Vuitton, έχοντας ως φόντο τα αξιοθέατα του Παρισιού.

Σε μια ταινία μικρού μήκους σκηνοθετημένη από τον Ντάμιεν Σαζέλ, ο Μπράντλεϊ Κούπερ φοράει το νέο ρολόι Tambour του γαλλικού οίκου, καθώς βρίσκει το δρόμο για την γυναίκα των ονείρων του στην Πόλη του Φωτός. Η ταινία μικρού μήκους λειτουργεί αντίστροφα, με τον Κούπερ να βρίσκει τη γυναίκα όταν λαμβάνει ένα χάρτινο αεροπλάνο που του λέει την ώρα και το μέρος για να συναντηθούν. Το χαριτωμένο αυτό προσκλητήριο είναι μια αναφορά στην παιδική του ηλικία, όπως φαίνεται εν συντομία σε ασπρόμαυρο flashback.

Το ρολόι των 40mm κατασκευασμένο από ατσάλι αποκαλύφθηκε τον Ιούλιο, 21 χρόνια μετά το ντεμπούτο του αρχικού σχεδίου του Tambour. Διαθέτει ένα κομψό γκρι καντράν με υποκαντράν μικρών δευτερολέπτων στις 6 η ώρα, και λευκοχρυσούς δείκτες και ενδείξεις.

Ο Κούπερ συνδυάζει το ρολόι με ένα λευκό μπλουζάκι και chinos, κάτω από ένα κομψό φθινοπωρινό πανωφόρι. Κατά τη διάρκεια της ταινίας, ελέγχει συνεχώς την ώρα καθώς περπατά κατά μήκος του Σηκουάνα προς το μουσείο Musée d’Orsay και μετά ανεβαίνει τα σκαλιά στον πύργο του ρολογιού για να συναντήσει τη γυναίκα που αναζητούσε. Μόλις την συναντά της δένει το ρολόι στον καρπό της.

Στο εσωτερικό του, το ρολόι τροφοδοτείται από τον νέο αυτόματο μηχανισμό LFT023 του οίκου, ο οποίος χτυπά με συχνότητα 28.000 δονήσεις/ώρα και προσφέρει ένα απόθεμα ισχύος 50 ωρών. Περιλαμβάνει μικρο-ρότορα από ροζ χρυσό 22 καρατίων και είναι εμφανής από την διάφανη πλάτη της κάσας.

Ένα μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι ολοκληρώνει το μοντέλο. Όσον αφορά άλλες λεπτομέρειες, το κείμενο “Louis Vuitton Paris, Fab. En Suisse” εμφανίζεται στις 6 η ώρα, η ονομασία Louis Vuitton είναι γραμμένη γύρω από τη στεφάνη και το εμβληματικό λογότυπο “LV” εμφανίζεται στην κορώνα.

Ο Κούπερ έγινε ο πρώτος πρεσβευτής της ωρολογοποιίας Vuitton τον Σεπτέμβριο του 2022. Ο διορισμός του σηματοδότησε την 20η επέτειο της ωρολογοποιίας και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η πρώτη σημαντική πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Ζαν Αρνό, ο οποίος έχει αναλάβει το τμήμα ρολογιών του οίκου.

Διαβάστε ακόμη: