Την κοινή επιμέλεια για τα παιδιά του με την  Αντζελίνα Τζολί  εξασφάλισε ο Μπραντ Πιτ, μετά από μακρά δικαστική μάχη, σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six.

Εδώ και περίπου πέντε χρόνια, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται σε νομική κόντρα με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

Διαμάχη ανάμεσα στο ζεύγος

Ο Τζον Όυντερκερκ, ένας ιδιώτης δικαστής που προσελήφθη από το πρώην ζευγάρι για την επίβλεψη της υπόθεσης, κατέστησε σαφείς τις σκέψεις του σε μια πρόσφατη απόφαση μετά από μήνες μαρτυριών -που περιλάμβαναν και συνεντεύξεις από ειδικούς στα παιδιά των Τζολί-Πιτ, καθώς και σε ανθρώπους του κοντινού τους περιβάλλοντος.

«Έχει υπάρξει σημαντική αλλαγή στις συμφωνίες περί επιμέλειας βάσει της εξαιρετικά λεπτομερούς απόφασης του δικαστή» αναφέρει πηγή με γνώση της υπόθεσης.

«Ο Μπραντ προσπαθούσε να αποκτήσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του – και ήταν σαφές πως η Άντζι έκανε ό,τι μπορούσε για να το αποτρέψει αυτό» .

Η 46χρονη σταρ -η οποία πέρυσι στράφηκε νομικά κατά του Άουντερκερκ για τον αποκλεισμό του από την υπόθεση- κατέθεσε νέα έγγραφα στο δικαστήριο τη Δευτέρα όπου αναφέρει πως δεν επέτρεψε στα ανήλικα παιδιά της να καταθέσουν.

« Προσωρινή απόφαση»

Σύμφωνα με το Associated Press, στα νέα δικαστικά έγγραφα αναφέρεται πως ο δικαστής «αρνήθηκε να ακούσει τους ανηλίκους, αποκλείοντας λανθασμένα τις αποδείξεις της που σχετίζονται με την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών, αποδείξεις κρίσιμης σημασίας για τα επιχειρήματά της».

«Η δίκη αυτή διήρκησε πολλούς μήνες και υπήρξαν ένα σωρό μάρτυρες, ειδικοί, ψυχολόγοι και άλλοι που είχαν σχέση με τα παιδιά και η απόφαση βασίζεται εκεί» προσθέτει η ίδια ανώνυμη πηγή.

Άλλη πηγή, επίσης με γνώση της υπόθεσης, τόνισε πάντως πως πρόκειται για « προσωρινή απόφαση» προσθέτοντας πως η Τζολί συνεχίζει τη νομική μάχη.