Αποδεικτικά στοιχεία για ενδοοικογενειακή βία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει στην κατοχή της η Αντζελίνα Τζολί εναντίον του Μπραντ Πιτ.

Η ηθοποιός φέρεται να είναι έτοιμη να «προσφέρει αποδείξεις» στην δίκη του διαζυγίου τους.

Σύμφωνα με το «The Blast» η Αντζελίνα Τζολί υποστηρίζει ότι υπέστη ενδοοικογενειακή βία που έλαβε δράση κατά τη διάρκεια του διετούς γάμου της με τον 57χρονο Μπραντ Πιτ.

Το πρώην ζευγάρι έχει 6 παιδιά, τον 19χρονο Μάντοξ, την 16χρονη Ζαχάρα, τον 17χρονο Παξ, την 14χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, και στη δίκη θα συζητηθεί η επιμέλεια καθώς και οικονομικές διευθετήσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μικρότερα παιδιά ενδεχομένως να εμφανιστούν ως μάρτυρες εάν τους δοθεί άδεια.

Η Αντζελίνα Τζολί είχε κατηγορήσει τον Μπραντ Πιτ για λεκτική κατάχρηση στο παρελθόν αλλά οι κατηγορίες απορρίφθηκαν.

Λίγο αφότου το ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016, αποκαλύφθηκε ότι ο Μπραντ Πιτ ερευνήθηκε από το FBI και τις κοινωνικές υπηρεσίες στο Λος Άντζελες εν μέσω αναφορών πως «γινόταν καταχρηστικός λεκτικά και σωματικά στα παιδιά του» σε ένα ιδιωτικό τζετ, αλλά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.

Πηγή, δήλωσε στην Daily Mail: «Η Αντζελίνα Τζολί είχε κάνει παρόμοιους ισχυρισμούς και στο παρελθόν, οι οποίοι διερευνήθηκαν από τις Αρχές και δεν τεκμηριώθηκαν. Αυτή είναι η τελευταία και απέλπιδα προσπάθειά της να καταθέσει ψεύδη με οποιοδήποτε κόστος».

Η Αντζελίνα Τζολί κατηγορεί τον Μπραντ Πιτ για ενδοοικογενειακή βία

Εκτός από την περιγραφή των ισχυρισμών περί ενδοοικογενειακής κακοποίησης, τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν τώρα ότι το δικαστήριο ζητά άδεια από το ζευγάρι προκειμένου να καταθέσουν οι Σίλο, Νοξ και Βιβιέν.

Ο Μπραντι Πιτ προσπαθεί να κερδίσει την επιμέλεια κατά 50/50 ενώ μια πηγή κοντά στην Αντζελίνα τζολί δήλωσε: «Η Αντζελίνα έχει πολεμήσει με νύχια και με δόντια για να πάρει αυτό που θέλει σε αυτό το διαζύγιο, και όταν πρόκειται για τα παιδιά της, δεν θα υποχωρήσει. Πληρώνει μια περιουσία στην νομική της ομάδα, οπότε εάν πιστεύει ότι ένας από τους δικηγόρους της πρέπει να φύγει, δε θα διστάσει να το κάνει».

Τον περασμένο Οκτώβριο, η δικαστική διαμάχη είχε μία ακόμη ανατροπή, όταν η Αντζελίνα Τζολί χώρισε τους δρόμους της με μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες δικηγόρους της. Η Πρίγια Σοπόρι, πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας με έδρα το Λος Άντζελες, ανακοίνωσε πως αποσύρεται. Δεν είναι γνωστό εάν η Αντζελίνα Τζολί απέλυσε την Σοπόρι ή εάν η δικηγόρος αποφάσισε να παραιτηθεί.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.