Ο Brad Pitt και ο George Clooney παίζουν και οι δύο στην ίδια ταινία και όχι, δεν μιλάμε για το Burn After Reading. Η κωμωδία δράσης, η οποία έχει τίτλο Wolfs, έρχεται.

Η πλοκή ακολουθεί τον Clooney ως επαγγελματία που προσλαμβάνεται για να καλύψει ένα έγκλημα υψηλού προφίλ. Αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν δεύτερο διορθωτή που φτάνει απροσδόκητα στον τόπο του εγκλήματος. Και οι δύο fixers, είναι μοναχικοί λύκοι και το tandem θα εκτροχιάσει την κατάσταση με τρόπους που κανείς τους δεν περίμενε.

Το Wolfs γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Jon Watts ενώ το καστ περιλαμβάνει τους Amy RyanAustin Abrams και Poorna Jagannathan.

Ο George Clooney και ο Brad Pitt είναι επίσης μεταξύ των παραγωγών της ταινίας, μαζί με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Jon Watts, συγγραφέα των ταινιών Spider-Man: Homecoming , Spider-Man: Far From Home και Spider-Man: No Way Home. Ο Watts είναι επίσης ο σκηνοθέτης πίσω από τις (μικρότερες) παραγωγές των ταινιών Clown και Cop Car.

Αξίζει να σημειωθεί πως το trailer δεν είχε καν κυκλοφορήσει πριν ο Clooney αποκαλύψει στο Deadline τις προθέσεις του για μια συνέχεια του Wolfs. “Τα γυρίσματα ήταν φανταστικά και ο Jon είναι ένας εκπληκτικά ταλαντούχος τύπος και επίσης πολύ χαρούμενος. Αγαπάει αυτό που κάνει. Περάσαμε υπέροχα. Το Wolfs είναι μια σπουδαία ταινία και είναι διασκεδαστικό να δουλεύω ξανά με τον Brad”

Διαβάστε ακόμη: