Στο ντοκιμαντέρ The Greatest Love Story Never Told η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ο Μπεν Άφλεκ κρατούσε τα ερωτικά γράμματα που του είχε στείλει όσο ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Γκάρνερ.

Ο ηθοποιός κράτησε όλα τα γράμματα και τα emails που έγραφαν ο ένας στον άλλον πριν από 20 χρόνια και τα έφτιαξε σε ένα βιβλίο που της έκανε δώρο.

«Αυτό το βιβλίο είναι ένα βιβλίο που μου χάρισε ο Μπεν τα πρώτα Χριστούγεννα που ξαναβρεθήκαμε μαζί. Είναι κάθε γράμμα και κάθε mail που γράψαμε ο ένας στον άλλον πριν από 20 χρόνια πριν μέχρι σήμερα», είπε στο ντοκιμαντέρ της.

«Η μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που δεν ειπώθηκε ποτέ από την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ 2001-2010 και συνεχίζει», έγραφε ένα σημείωμα.

Ο Μπεν και η Τζένιφερ Γκάρνερ άρχισαν να βγαίνουν τον Αύγουστο του 2004 και ήταν παντρεμένοι από το 2005 μέχρι που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2015. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2018.

Οι Bennifer αρραβωνιάστηκαν αρχικά στις αρχές της δεκαετίας του 2000, έζησαν έναν χωρισμό και στη συνέχεια αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους, με αποκορύφωμα τον γάμο τον Ιούλιο του 2022.

Το ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στην ταραχώδη αρχική διετή σχέση τους, η οποία συγκέντρωσε την προσοχή των media, κάνοντας το ζευγάρι να διαλυθεί.

Η Λόπεζ είχε πει για τον χωρισμό τους: «Ο Μπεν και εγώ χωρίσαμε τρεις ημέρες πριν από το γάμο μας και καταρρεύσαμε από την πίεση. Νομίζεις ότι τα πας καλά. Ράγισε η καρδιά μου όταν έχασα τον έρωτα της ζωής μου, τον καλύτερό μου φίλο, και δεν μπορούσα να μιλήσω για πολλά χρόνια και αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Συνήθιζα να πιστεύω ότι όλοι οι άλλοι ήταν πληγωμένοι, τώρα πιστεύω ότι ήμουν μόνο εγώ».

Ξεκινώντας το 2002 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Jersey Girl, το ζευγάρι, γνωστό χαϊδευτικά ως Bennifer, ξεκίνησε την ιστορία αγάπης του.

Στο ντοκιμαντέρ, ο Μπεν αποκάλυψε ότι όταν αποφάσισαν να αναθερμάνουν τη σχέση τους, αρχικά ζήτησε από την Τζένιφερ να το κρατήσει μυστικό.«’Όταν ξανασμίξαμε, είπα: “κου, ένα από τα πράγματα που δεν θέλω είναι μια σχέση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”», είπε ο ηθοποιός για να συνεχίσει: «Μετά κατά κάποιο τρόπο συνειδητοποίησα ότι δεν είναι δίκαιο να ζητάω κάτι τέτοιο. Είναι κάπως σαν να πρόκειται να παντρευτείς έναν καπετάνιο πλοίου και να λες, “Λοιπόν, δεν μου αρέσει η θάλασσα”».

Και συνέχισε: «Είμαστε απλώς δύο άνθρωποι με διαφορετικές προσεγγίσεις που προσπαθούν να μάθουν να συμβιβάζονται».

Στο ντοκιμαντέρ, η Τζένιφερ σεβάστηκε ότι ο Μπεν δεν ήθελε να φαίνεται πολύ στο ντοκιμαντέρ της. «Δεν νομίζω ότι αισθάνεται πολύ άνετα με εμένα να τα κάνω όλα αυτά. Αλλά με αγαπάει, ξέρει ότι είμαι καλλιτέχνης και θα με υποστηρίξει με κάθε τρόπο που μπορεί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι νιώθει άνετα με όλο αυτό».

Σε μια άλλη οδυνηρή στιγμή από το ντοκιμαντέρ, δάκρυα γέμισαν τα μάτια της Jennifer καθώς αποκάλυψε πόσο βαθιά συγκινήθηκε από τον τρόπο που ο σύζυγός της την έκανε να δει τον εαυτό της.

«Αυτό που είπε και αυτό που είδε σε μένα και αυτό που με έκανε να πιστέψω για τον εαυτό μου, προέρχεται μόνο από την αγάπη. Γιατί κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να με κάνει να το δω όλα αυτά για τον εαυτό μου. Είναι πολύ συγκινητικό. Επειδή δεν πίστευα πολλά για τον εαυτό μου και έτσι ο κόσμος δεν πίστευε πολλά για μένα».

Η JLo είπε για την επανένωσή τους: «Είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι τώρα και είμαστε οι ίδιοι και έχουμε την ίδια αγάπη 100 τοις εκατό. Σαν να μην είχα χάσει ποτέ την αγάπη μου για σένα».

Διαβάστε ακόμη: