Ένταση δημιουργήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Σήμερα» ήταν ο Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος όταν πήρε το λόγο είπε: «Πάντως βαρβαρότητα είναι να πληρώνεις τη ρήτρα αναπροσαρμογής 2-3 χιλιάρικα που βαφτίζεται με διαφορετικούς τρόπους, όπως οριακή τιμή συστήματος. Να πεθαίνεις εκτός ΜΕΘ για πολλούς από τους 28.000 συμπολίτες μας, όπως τους συνέβη. Να βλέπεις νεοναζί Αζόφ μέσα στην Βουλή».

Σε εκείνο το σημείο ζήτησε να πάρει το λόγο ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος είπε: «Αρχίζω από το τελευταίο. Αυτός που είδαμε υπερασπίζεται την πόλη του έναντι της βάρβαρης ρωσικής εισβολής με τους Τσετσένους που βιάζουν μωρέ. Μπορεί να ανήκει σε ένα τάγμα…» με τον Γιώργο Καραμέρο να του επισημαίνει ότι «δεν διαλέγουμε βαρβαρότητα» και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ να του λέει επιτακτικά «τώρα θα μιλήσω εγώ».

Όταν ο φιλοξενούμενος τόνισε ότι έχει μία δυσκολία στον ήχο επειδή δεν είναι στο στούντιο, ο Άρης Πορτοσάλτε δεν την αναγνώρισε, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Καραμέρος να πει «Μην δείξετε άλλο Τσίπρα γιατί έχει εκνευριστεί». Κάτι που έβγαλε έξω από τα ρούχα του, με αποτέλεσμα να σηκωθεί και να αποχωρήσει, με τον φιλοξενούμενο της εκπομπής να του λέει: «Στην βαρβαρότητα να φεύγεις».