O Anthony Hopkins καλωσόρισε τη νέα χρονιά γιορτάζοντας συγχρόνως 48 χρόνια νηφάλιος. Ο 87χρονος ηθοποιός,που φέτος πρωταγωνιστεί στην ταινία One Life, έστειλε ένα μήνυμα στους θαυμαστές του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απευθυνόμενος για την ακρίβεια σε όσους ήπιαν λίγο παραπάνω και ξύπνησαν με…hangover.

Συγκεκριμένα, ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε πως έχει να πάθει hangover εδώ και 48 ολόκληρα χρόνια αφού τόσα απέχει από το αλκοόλ. 

“Ευτυχισμένο το νέο έτος, να περάσετε καλά. Αν έχετε πονοκέφαλο, θυμηθείτε με. Δε με πιάνει πια, γιατί πριν από 48 χρόνια, σαν σήμερα, σταμάτησα. Πήρα βοήθεια και η ζωή μου άλλαξε. Δε σας ζηλεύω όσους διασκεδάζετε εκεί έξω αλλά αν χρειάζεστε βοήθεια, υπάρχει χρόνος. Η ζωή είναι σε εξέλιξη. Κάντο”, ακούγεται να λέει ο ηθοποιός στο βίντεο που δημοσίευσε. Ένα βίντεο με ευχές, που έχει γίνει πια κάτι σαν παράδοση.

Αξίζει να σημειωθεί πως τρία χρόνια πριν, σε συνέντευξή του στους New York Times, ο Anthony Hopkins μοιράστηκε δημόσια τη στιγμή που τον οδήγησε να πάρει την απόφαση και να σταματήσει το αλκοόλ. Ο ίδιος εξήγησε ότι το 1975, σταμάτησε να πίνει αλκοόλ όταν ξύπνησε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αριζόνα και δε μπορούσε με τίποτα να θυμηθεί πώς είχε φτάσει ως εκεί. “Σκέφτηκα: “Λοιπόν, πρέπει να το σταματήσω αυτό γιατί είτε θα σκοτώσω κάποιον είτε τον εαυτό μου. Η ζωή μου, από εκείνη τη στιγμή και μετά, απέκτησε νέο νόημα”, είναι όλα όσα έχει δηλώσει στο παρελθόν ο ηθοποιός για την απόφασή του να κόψει μία και για πάντα το αλκοόλ. Μία απόφαση δηλαδή που όπως όλα δείχνουν, δε μετανιώνει ούτε στιγμή.

Διαβάστε ακόμη: