Ο agent Μαλένοβιτς ουσιαστικά εκανε με την ΑΕΚ, στην αγορά του Γκατσίνοβιτς, το deal που αρχικά (τον Μάϊο) είχε “πλανάρει” για τον Παναθηναϊκό, τότε σε συνεργασία με τους “πράσινους”. Μόνο που στην πορεία οι τελευταίοι έκαναν … δεύτερες σκέψεις, προτιμούσαν τον εκ νέου δανεισμό του Σέρβου μέσου ενώ και κάπου έγιναν… καχύποπτοι με τον Σερβοελβετό ατζέντη.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Μαλένοβιτς απο αρχές Ιουνίου να τον δουλεύει για την ΑΕK και τελικά να φέρει τις απαιτήσεις της Χοφενχάιμ στο 1.200.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης. Όσον αφορά στις καθαρές αποδοχές του 27χρονου Σέρβου στην ΑΕΚ θα είναι 1.000.000 ευρώ ετησίως!

Κατά συνέπεια το παραπάνω deal καταρρίπτει και την … επικοινωνία του Παναθηναϊκού πως ο Γκατσίνοβιτς δεν άξιζε ούτε τα 2.000.000 ευρώ που δήθεν ήθελε ακατάβετα η Χοφενχάιμ, ούτε μπορούσαν να του δώσουν 1.200.000 το χρόνο, ποσό απο το οποίο δεν έπεφτε. Και όμως, πήγε στην ΑΕΚ με … 2.200.000. Ουσιαστικά με τα χρήματα (χοντρικά) που εξ αρχής είχε υποσχεθεί ο Μαλένοβιτς στον Παναθηναϊκό πως θα μπορούσαν να κάνουν δικό τους τον “Γκάτσι”…


Ο Γκατσίνοβιτς προορίζεται για 8άρι από τον Αλμέιδα, που σχεδιάζει μια ΑΕΚ που θα παίζει με τρία χαφ σε διάταξη …V. Δηλαδή με κόφτη τον Δανό Γιόνσον και δυο box to box χαφ, Γκατσίνοβιτς και Πινέδα, που διακρίνονται για την ένταση στο παιχνίδι τους και τις γρληγορες μεταβάσεις της μπάλας.

Στο μυαλό του κόουτς Αλμέιδα το ιδανικό για την ΑΕΚ είναι μια 3άδα στα χαφ με Γιόνσον – Γκατσίνοβιτς – Πινέδα κι αναπληρωματικούς Σιμάνσκι – Γαλανόπουλο – Μάνταλο. Κάτι που σημαίνει πως δεν βλέπει τον… Κριχόβιακ ο Αργεντινός κι ας τον θεωρεί “παικταρά” ο Μελισανίδης!!

Ρεπορταζιακά να αναφέρω πως μετά τον Γκατσίνοβιτς η ΑΕΚ έχει έτοιμη και δεύτερη πολύ δυνατή μεταγραφή, την οποία θα ανακοινώσει ως την Τετάρτη. Θα είναι ο διεθνης Δανός μέσος Γιόνσον, στον οποίοέχει κατατθεί προσφορά (ήρθε και στην Αθήνα μαζί με την συντροφό του, το σκυλάκι τους και τον ατζέντη του) ή κάποιος άλλος, μένει να αποδειχθεί.

Η στήλη πάντως έμαθε από …πρώτο χέρι πως τις τελευταίες ώρες παίζει πολύ δυνατά για ΑΕΚ Λατινοαμερικάνος στόπερ που είναι γνωστό όνομα! Ίδωμεν

Ολυμπιακός: Ο Κουτσολιάκος «σπρώχνει» τον Τάσο Δώνη στον Πειραιά!


Τι σας έγραψε/ τι πρόβλεψε η στήλη στην μεταγραφική υπόθεση Τάσου Δώνη στον ΠΑΟΚ; Πως οι αντιδράσεις θα ήταν τέτοιες, που μάλλον θα χαλούσε. Όπως ακριβώς και συνέβη…

ΠΑΟΚάρχες δημοσιογράφοι αλλά και οπαδοί του ΠΑΟΚ στα social media, με ποσταρισματά τους δημιούργησαν από το πουθενά… θέμα για το κλαμπ. Και λόγω του πατέρα, κόουτς Δώνη αλλά κυρίως για τον εξτρέμ της Ρεμς ανασύροντας παλαιότερα ποσταρισματά κατά του “δικεφάλου”. Έφτασαν στο σημείο να… προειδοποιούν την ΠΑΕ πως αν γινόταν η μεταγραφή του Τάσου Δώνη θα υπήρξε… διχασμός.

Μάλιστα η… μπάλα της οργής πήρε και Έλληνα ατζέντη, με διαχρονικά πολύ καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ήταν αυτός τελικά (και όχι η Rogon του Κουτσολιάκου, όπου ανήκει ο παίκτης) που προσπάθησε να περάσει τον άσο στον “δικέφαλο”. Είναι άλλωστε ο ίδιος που πέρασε και τον Γιάννη Κάργα στην Τούμπα!

Τα άκουσε , λοιπόν, ο έν λόγω ατζέντης, την… είδε στερεοφωνικά και ο Ζόζε Μπότο που αγνοούσε το …κακό παρελθόν των Δώνηδων με το κλαμπ, δεν μπορούσε να κάνει κάτι και ο Λουτσέσκου που ήθελε τον παίκτη (για το ροτέισον, ως αντί- Ζαμπά).

Το ερώτημα είναι γιατί κάποιοι από τον Οργανισμό του ΠΑΟΚ δεν φρόντισαν να ενημερώσουν εγκαίρως και να προστατέψουν τον Ζοζέ Μποτό, αφήνοντας τον να… εκτεθεί και απέναντι στην ιδιοκτησία αλλά και στον κόσμο, με την υπόθεση Δώνη. Γιατί την είχε προχωρήσει ένα βήμα πριν από deal, για να κανει αναγκαστικά τελικά πίσω. Μήπως κάποιοι έτσι πέτυχαν την πρώτη μικρή “φθορά” του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή;


Η πώληση του Βόλου από τον Μπέο στους Αμερικάνους επενδυτές έχει κολλήσει σε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Ο Δήμαρχος θέλει 4.000.000, γιατί υπολογίζει πως θα εισπράξουν και 1.700.000 από τηλεοπτικό/στοίχημα , έσοδα όμως, που οι υποψήφιοι αγοράστες δεν θεωρούν δεδομένα.

Οι Αμερικάνοι που θέλουν τον Βόλο είναι οι ίδιοι που είχαν ενδιαφερθεί για την Ξάνθη και ήταν κοντά στην αγορά της αλλά η δουλειά χάλασε γιατί δεσμεύτηκαν όλα τα περιουσιακά στοιχεία (και οι μετοχές της Ξάνθης) του ομογενή από την Αυστραλία ιδιοκτήτη, Πάπας.

Και στην περίπτωση της Ξάνθης και στην περίπτωση του Βόλου, οι Έλληνες ποδοσφαιράνθρωποι που δουλεύουν για τους Αμερικάνους επενδυτές είναι ο ατζέντης Άγγελος Τραυλός με τον Ιεροκλή Στολτίδη. Όσον αφορά στους Αμερικάνους η πιάτσα λέει πως είναι “σοβαρή περίπτωση”, αγοράζουν ποδοσφαιρικές ομάδες, είχαν εμπλακεί και με βελγική ομάδα (Μόλενμπεκ).

Παρεμπιπτόντως άλλο Αμερικάνο fund διαπραγματευτεί να αγοράσει από τον Κωστούλα τον Παναιτωλικό. Λεπτομέρειες προσεχώς…