search

LIFESTYLE

“Ο αδελφός μου ούρλιαζε και μου φώναζε” ισχυρίζεται ο Πρίγκιπας Χάρι σε νέο επεισόδιο του Harry & Meghan στο Netflix

Στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, ο πρίγκιπας Χάρι περιέγραψε τον τρόμο που του φώναζε ο αδερφός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, κατά τη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής για να συζητήσουν τους βασιλικούς ρόλους του ιδίου…

princewilliamprinceharry.jpg

Στην τελευταία σειρά επεισοδίων που ανέβηκαν στην πλατφόρμα του Netflix, ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει τον τρόμο που ένιωθε όταν του φώναξε ο αδερφός του, Πρίγκιπας Γουίλιαμ, κατά τη διάρκεια μιας συνόδου με στόχο να συζητήσουν τους βασιλικούς ρόλους του ιδίου και της συζύγου του Μέγκαν.

Στη δεύτερη φάση του ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» του Netflix, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη, ο Χάρι είπε ότι ο πατέρας του και σημερινός Βασιλιάς Κάρολος ο τρίτος, είπε πράγματα που «απλώς δεν ήταν αληθινά», ενώ η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ έμεινε σιωπηλή, κατά τη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής που τελικά οδήγησε στην αποχώρηση των Σάσεξ από τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

«Ήταν τρομακτικό να έχω τον αδερφό μου να ουρλιάζει και να μου φωνάζει, και ο πατέρας μου να λέει πράγματα που απλά δεν ήταν αλήθεια, και η γιαγιά μου να κάθεται ήσυχα εκεί και να τα απορροφά όλα», λέει ο Χάρι στο πέμπτο επεισόδιο.

Το Netflix την Πέμπτη κυκλοφόρησε τρία ακόμη επεισόδια στη σειρά έξι μερών που χαρακτηρίζει ως ένα «πρωτοφανές και σε βάθος» ντοκιμαντέρ.

Ακολουθούν την κυκλοφορία τριών αρχικών επεισοδίων την περασμένη εβδομάδα, στα οποία ο Χάρι και η Μέγκαν, η Δούκισσα του Σάσεξ, χτύπησαν αυτό που αποκαλούσαν «εκμετάλλευση και δωροδοκία» του βρετανικού Τύπου.

Το πιο επιτυχημένο ντοκιμαντέρ του Netflix

Η πλατφόρμα του Netflix δήλωσε ότι η σειρά είχε γίνει το μεγαλύτερο ντεμπούτο της σε ντοκιμαντέρ, προσελκύοντας 81,55 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης παγκοσμίως μέσα στις πρώτες τέσσερις ημέρες κυκλοφορίας της.

Εμφανίστηκε επίσης στη λίστα με τις 10 κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές του streamer σε 85 χώρες και κατατάχθηκε στο Νο. 1 στο Η.Β.

Η αρχική δόση λειτούργησε ως ένα γράμμα αγάπης για τη σχέση υψηλού προφίλ του ζευγαριού, αποκαλύπτοντας νέες λεπτομέρειες της πρώτης τους εισαγωγής το 2016, αλλά ήταν αξιοσημείωτο τόσο για το τι απέκλειε όσο και για το τι περιείχε.

Η δεύτερη δόση, ωστόσο, αποδείχθηκε πιο εκρηκτική με φαινομενικές αποκαλύψεις για τα γεγονότα που οδήγησαν στην τελική απόφαση του ζευγαριού να αποχωρήσει από τη βασιλική οικογένεια το 2020.

Διαβάστε ακόμη: