Λίγο μετά την είδηση πως ο Έρικ Μπλέντσο μετακομίζει στην Κίνα για λογαριασμό των Σανγκάι Σαρκς, πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αναφέρουν πως συνελήφθη, έπειτα από κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.

Χθες (26/10), ο άλλοτε πόιντ γκαρντ των Φοίνιξ Σανς, Λος Άντζελες Κλίπερς και Μιλγουόκι Μπακς, μεταξύ άλλων ομάδων, είχε… μπλεξίματα με τις αρχές, ύστερα από τηλεφώνημα της κοπέλας του στην αστυνομία, σύμφωνα με το δίκτυο TMΖ.

Οι αρχές της περιοχής στην οποία διαμένει το ζευγάρι στην Καλοφόρνια έλαβαν κλήση για το περιστατικό γύρω στις 23:00 (ώρα Ηνωμένων Πολιτειών). Η κοπέλα ισχυρίσθηκε πως ο Μπλέντσο την είχε χαστουκίσει και μετά τη σχετική έρευνα, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για ενδοοικογενειακή βία, σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο 32άχρονος γκαρντ πέρασε τη νύχτα φορώντας… χειροπέδες, ενώ, η υπόθεση παραμένει «ανοιχτή». Η κοπέλα δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό μετά το περιστατικό, με ένα κόκκινο σημάδι στο πρόσωπό της γράφοντας:

«Καμία σχέση όπως αυτή, δεν αξίζει ποτέ να μείνει. Η ενδοοικογενειακή βία είναι πραγματική! Δεν ήταν η πρώτη φορά, αλλά έμεινα και το υπέμεινα, οπότε φταίω εγώ! Ο Έρικ Μπλέντσο είναι, ειλικρινά, ένα τέρας». Λίγο αργότερα, η φωτογραφία είχε διαγραφεί.

Διαβάστε ακόμη: