Η σκυλίσια ζωή είναι παροιμιώδης, ωστόσο η σκυλίσια ζωή στο Ντουμπάι φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Το κέντρο φροντίδας σκύλων My Second Home στη μεγαλούπολη των Αραβικών Εμιράτων απευθύνεται στους καλύτερους φίλους του ανθρώπου και συναγωνίζεται τα πεντάστερα ξενοδοχεία που μένουν οι ιδιοκτήτες τους.

Με έκταση 14 στρέμματα, το κέντρο έχει ως αποστολή του να βελτιώνει τις ζωές των τετράποδων φίλων μας με έναν αποκλειστικό χώρο φύλαξης και διαμονής, ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των σκύλων. Μέρος μιας πρωτοβουλίας επέκτασης 10 εκατ. δολαρίων, το κέντρο αποτελεί καταφύγιο για μικρά κουτάβια και διαθέτει πισίνες, ζώνες χαλάρωσης και πολλούς χώρους παιχνιδιού.

Η εγκατάσταση σε στυλ θερέτρου θα ανοίξει φέτος τα Χριστούγεννα στο Dubai Investments Park 2 (DIP 2) φέτος. Θα προσφέρει απλόχερα κάθε πολυτέλεια στα… γούνινα πόδια του σκύλου σας, είτε πρόκειται για υπηρεσίες μεταφοράς και παραλαβής είτε για συναναστροφή με 300 σκύλους καθημερινά, περιποίηση και εκπαίδευση από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα.

«Η αύξηση της ιδιοκτησίας κατοικίδιων ζώων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού –ιδιαίτερα των μικρότερων ειδών σκύλων και γατών– έχει δημιουργήσει τεράστια ζήτηση σε προσφορά υπηρεσιών, την οποία ικανοποιήσαμε δημιουργώντας περισσότερες σουίτες διαμονής», δήλωσε ο Sean Parker, γενικός διευθυντής στο My Second Home. «Στις εγκαταστάσεις DIP και Al Quoz, η χωρητικότητα φιλοξενίας έχει φτάσει πλέον τους 250 σκύλους και 40 γάτες», πρόσθεσε ο Parker.

«Λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των πολύτιμων μελών μας, ενισχύουμε ξανά τις εγκαταστάσεις στο Ντουμπάι και εξερευνούμε πιθανές συνεργασίες εκτός των ΗΑΕ», δήλωσε ο Paul Sowerby, συνιδρυτής του My Second Home.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα τύχει να επισκεφθείτε τα Αραβικά Εμιράτα ίσως θα πρέπει να δώσετε την ίδια χαρά και στον τετράποδο φίλο σας.