Ο Έντιν Τέρζιτς ανακοίνωσε σήμερα ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Ντόρτμουντ. Ο νεαρός προπονητής έκανε μια φοβερή χρονιά με την Ντόρτμουντ οδηγώντας την στον μεγάλο τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει το θαύμα!

Πάντως, παρά την σπουδαία πορεία των Βεστφαλών, ο Τέρζιτς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Ντόρτμουντ, καθώς ήταν κάτι που ήθελε και ο ίδιος, τονίζοντας πως ο κύκλος του έχει κλείσει. Την είδηση επισημοποίησε και η ίδια η ομάδα…

Ο Τέρζιτς ξεκαθάρισε με δηλώσεις του, πως η απόφαση να αποχωρήσει ήταν αποκλειστικά δικιά του…

Τι δήλωσε ο Τέρζιτς

«Αγαπητοί φίλοι της Ντόρτμουντ, παρόλο που με πονάει πολύ αυτή τη στιγμή, θέλω να σας ενημερώσω ότι από σήμερα θα αποχωρήσω από την Ντόρτμουντ. Ήταν τεράστια τιμή να οδηγήσω αυτόν τον μεγάλο σύλλογο στο τρόπαιο του DFB-Pokal και πρόσφατα σε έναν τελικό Champions League».

Μετά τον τελικό μας στο Γουέμπλεϊ, ζήτησα από τη διοίκηση για μια κουβέντα γιατί, μετά από δέκα χρόνια στην BVB, συμπεριλαμβανομένων πέντε ετών στην προπονητική ομάδα και δυόμισι χρόνια ως προπονητής, πιστεύω ότι η επικείμενη επανεκκίνηση πρέπει να γίνει από ένα νέο πρόσωπο στην θέση της τεχνικής ηγεσίας»

Διαβάστε ακόμη