Η μικρότερη αδελφή της Ντόλι Πάρτον, η Στέλα, την υπερασπίστηκε ύστερα από την κριτική που δέχτηκε το 77χρονο είδωλο της country μουσικής για το ντύσιμό της σε αγώνα των Washington Commanders. Η Πάρτον φορούσε ένα μικρό μπλε crop top, ένα λευκό γιλέκο με αστέρια και ένα μίνι λευκό αστραφτερό σορτσάκι κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, κάτι που προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις.

Ένας συγκεκριμένος λογαριασμός σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα: «Ποιος στο καλό έδωσε στην Ντόλι Πάρτον αυτό το ντύσιμο;».

Η 74χρονη αδελφή της Πάρτον κατέφυγε στο Twitter για να υποστηρίξει την αδελφή της λέγοντας: «Προσωπικά πίστευα ότι η μεγάλη μου αδελφή Ντόλι ήταν πολύ χαριτωμένη με τη στολή μαζορέτας των Dallas Cowboys στο σόου του ημιχρόνου την Ημέρα των Ευχαριστιών».

Και συνέχισε: «Σε όσους από εσάς είστε τόσο επικριτικοί απέναντι σε μια 77χρονη που κλωτσάει τα τακούνια της, λέω γαμ****. Ντροπή σας, όχι σ’ αυτήν».

Η εμφάνιση της Πάρτον άφησε πολλούς έκπληκτους όταν ανακάλυψαν ότι είναι πράγματι 77 ετών. Οι θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν το σοκ και τον θαυμασμό τους για την εμφάνισή της που αψηφούσε την ηλικία της, ενώ κάποιοι την συνέκριναν με πολιτικές προσωπικότητες όπως ο Τζο Μπάιντεν και ο Ντόναλντ Τραμπ. Οι θαυμαστές της Πάρτον επαίνεσαν την ομορφιά, το ταλέντο και τις φιλανθρωπικές της προσπάθειες, χαρακτηρίζοντάς την «βασίλισσα» και «εθνικό θησαυρό».

Ακόμη και ο εκφωνητής του CBS, Τόνι Ρόμο, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του όταν συζητούσε για την εμφάνιση της country τραγουδίστριας, τονίζοντας πόσο καταπληκτική ήταν με τη στολή της μαζορέτας.

Το σόου της τραγουδίστριας στο ημίχρονο ήταν μέρος της 133ης ετήσιας εκστρατείας «Red Kettle» του Στρατού Σωτηρίας και η ίδια εξέφρασε την τιμή της να συνεργάζεται με τον οργανισμό, προτρέποντας τον κόσμο να κάνει δωρεές και να στηρίξει όσους έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια των εορτών.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, η Πάρτον τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, όπως το «Jolene» και το «9 to 5», μπροστά σε ένα sold-out κοινό στο Τέξας, ολοκληρώνοντας μια αξέχαστη εκδήλωση για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Ντόλι Πάρτον: Hχογράφησε το πρώτο της ροκ άλμπουμ

Διαβάστε ακόμη: