H Nτόλι Πάρτον θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο της ροκ άλμπουμ αργότερα μέσα στη χρονιά, αλλά κοινοποίησε ήδη το πρώτο της τραγούδι «World on Fire» και το ερμήνευσε για πρώτη φορά ζωντανά στην 58η τελετή απονομής των βραβείων της Ακαδημίας Κάντρι Μουσικής.

Την Ντόλι Πάρτον, η οποία παρουσίασε την τελετή απονομής, υποδέχθηκε στη σκηνή ο συμπαρουσιαστής της, σταρ της κάντρι, Γκαρθ Μπρουκς.

«Επειδή είναι η κορυφαία όλων των εποχών. Δεν είναι μόνο στην Αίθουσα της Δόξας της κάντρι μουσικής, αλλά πρόσφατα εισήχθη και στην Αίθουσα της Δόξας της rock and roll» είπε ο Γκαρθ Μπρουκς.

«Αρχικά τους ζήτησε να μην την λάβουν υπόψη επειδή ένιωσε ότι δεν αξίζει την τιμή. Μετά η Ντόλι έκανε αυτό που θα έκανε μόνο η Ντόλι. Μπήκε και ηχογράφησε το πρώτο της ροκ άλμπουμ με τίτλο, φυσικά, Rockstar» συνέχισε ο τραγουδιστής της κάντρι.

Ο Μπρουκς παρουσίασε το νέο τραγούδι της Ντόλι Πάρτον, από το επερχόμενο άλμπουμ ως «έναν ισχυρό ύμνο, έναν από αυτούς που ο κόσμος χρειάζεται τώρα».

«Χειροκροτήστε τη ροκ σταρ της κάντρι, Ντόλι Πάρτον» τόνισε. «Η βασίλισσα της κάντρι» τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας, φορώντας μια τεράστια φωτισμένη φούστα και δερμάτινο μαύρο σύνολο στολισμένο με στρας.

«Η ασύγκριτη Ντόλι Πάρτον. Αυτό ήταν φανταστικό» είπε ο Μπρουκς στο πλήθος.

Διαβάστε περισσότερα