Η Ντόλι Πάρτον ήταν η οικοδέσποινα των βραβείων ACM 2022 και η ολόσωμη φόρμα που φόρεσε «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα.

Στο μουσικό σόου έδωσαν το παρών αρκετοί καλλιτέχνες της κάντρι μουσικής, όπως η Κέλι Κλάρκσον, οι αδελφοί Όσμπορν και η ίδια η Ντόλι Πάρτον. Η διάσημη τραγουδίστρια έλαμψε κυριολεκτικά και μεταφορικά στη σκηνή του σόου για την απονομή Όσκαρ της κάντρι μουσικής

Λίγο πριν το ψυχαγωγικό κομμάτι της βραδιάς, η Πάρτον εξέφρασε την υποστήριξή της στο λαό της Ουκρανίας κι έστειλε το δικό της μήνυμα:

«Προτιμώ να βγάλω πέτρα στο νεφρό παρά να αναμειχθώ με την πολιτική», είπε αστειευόμενη η τραγουδίστρια, όμως ζήτησε από τους θεατές να στείλουν «αγάπη και ελπίδα» σε εκείνους που υποφέρουν από τη διένεξη.

Η 76χρονη οικοδέσποινα μέσα από την αστραφτερή της ολόσωμη φόρμα απέδειξε, ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, ενώ αυτοσαρκάστηκε για το ντύσιμό της, χαρίζοντας στιγμές γέλιου στους παρευρισκόμενους.

Στην αρχή η Ντόλι χαιρέτησε το πλήθος με πολλή ενέργεια, προσθέτοντας ότι «ήθελε να λάμψει απόψε», αναφερόμενη απαστράπτουσα φόρμα της.

Συνέχισε, λέγοντας: «Περπατούσα στην αίθουσα και μια ντίσκο μπάλα έπεσε ακριβώς πάνω μου. Έχω θραύσματα γυαλιού παντού».

«Ελπίζω απλώς να μην με τρύπησε τίποτα, αλλιώς θα πλέω στο δωμάτιο σαν μια από αυτές τις φουσκωτές κούκλες!» είπε στο τέλος.