Ο Λορίς Κάριους, ο… γκαφατζής τερματοφύλακας που στέρησε ένα Champions League από τη Λίβερπουλ τη σεζόν 2017-18 όταν είχε γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής στον τελικό κάνοντας «δώρο» δυο γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης, παίζει… μεγάλη μπάλα εκτός γηπέδων!

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, τα σκανδαλοθηρικά, ασχολούνται με το πρόσωπο του δικτύου DAZN στην Ιταλία και υποστηρίζουν ότι είναι σε σχέση με τον Κάριους.

 

Πρόκειται για την Ντιλέτα Λεότα, 31 ετών η οποία είναι παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός. Η σούπερ σταρ του δικτύου DAZN μετά τον χωρισμό της από το μοντέλο Τζιακόμο Καβάλι, τον οποίο σταμάτησε να ακολουθεί και στο Instagram φέρεται τώρα να είναι ζευγάρι με τον Λορίς Κάριους.

 

 

Ο Κάριους πήρε μεταγραφή στην Νιουκάστλ και στην Ιταλία γράφουν πως η Λεότα και Κάριους ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram εδώ και μερικές εβδομάδες και φαίνεται να υπάρχει κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία. Υποστηρίζουν μάλιστα πως η Λεότα βελτιώνει τα αγγλικά της για να είναι πιο εύκολη η συνεννόηση με τον Γερμανό πορτιέρε ο οποίος μετά από τον τελικό του 2018 ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Ρεάλ δεν μπορεί να βρει την υγεία του. Ποδοσφαιρικά τουλάχιστον…

shutterstock_1992474479

Οι πρώην…

Στο παρελθόν η ξανθιά παρουσιάστρια από την Κατάνια της Σικελίας είχε σχέση με τον πρώην επιθετικό της Γιουβέντους Μικέλε Παολούτσι, ο οποίος είχε παίξει δανεικός στην Κατάνια το 2008. Στη συνέχεια η Λεότα πέρασε από το ποδόσφαιρο στην πυγμαχία και αρραβωνιάστηκε τον Ντανιέλε Σκαρντίνα και από εκεί στις τουρκικές σειρές, με τον «Φτερωτό θεό» Τζαν Γιαμάν να φτάνει σε σημείο να της κάνει πρόταση γάμου με δαχτυλίδι 40.000 ευρώ, όμως να μην ακούει το «ναι».

λορις

Ο Λόρις Κάριους είχε σχέση για αρκετό καιρό με τη συμπατριώτισσα του Σοφία Τομάλα. Ωστόσο η σχέση τους διακόπηκε το 2021 όταν η Γερμανίδα ηθοποιός είδε φωτογραφίες του αγαπημένου της μαζί με μια μελαχρινή γυναίκα σε σκάφος στη Μύκονο.

Διαβάστε ακόμη: