Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη αποκάλυψε στην κάμερα του «Καλοκαίρι #Yes» ότι θα επέστρεφε στην τηλεόραση για να παρουσιάσει εκπομπή το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν της έχει γίνει πρόταση.

Η πρώην παρουσιάστρια είπε: «Όταν δεν έχεις προτάσεις ή οι προτάσεις που έχεις είναι κάτι που ίσως δεν το θέλεις, δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις στην τηλεόραση, κάθομαι σπίτι μου».

«Αν μου κάνει πρόταση κανάλι για το Σαββατοκύριακο, θα του πω “γεια σου κανάλι, θέλω”. Εγώ το ξεκίνησα το Σαββατοκύριακο» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη δήλωσε: «Δεν λείπω από την τηλεόραση. Υπάρχουν τόσοι αξιόλογοι άνθρωποι που κάνουν εκπομπές. Δεν μου έχουν κάνει πρόταση για πάνελ. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα ξεκατινιαστώ, ίσως για αυτό δεν τους κάνω» και έπειτα, σχολίασε για τους λόγους που απέχει αλλά και για το αν της έχουν γίνει προτάσεις να επιστρέψει στην τηλεόραση. Αναφερόμενη στον Θανάση Πάτρα που από παρουσιαστής είναι στο πάνελ της Ελεονώρας Μελέτη τόνισε: «Η Ελεονώρα δεν έχει πάνελ, αυτή είναι η διαφορά, έχει καταφέρει να έχει μια παρέα».

Για τις διαφημίσεις τελεμάρκετινγκ που έχει κάνει είπε: «Δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία δημοσιογράφος που κάνει διαφήμιση. Η εταιρεία αυτή τα έσκαγε, τα ακούμπαγε σε ό,τι εκπομπή έκανα οπότε το λιγότερο που θεώρησα είναι να κάνω διαφήμιση για αυτή την εταιρεία. Βγαίνουν και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους. Δεν έχω ανάγκη κανένα τους. Κριτική είναι δεκτή. Το να βγάλει ο άλλος τη χολή του… Τι κακό έχει το τελεμάρκετινγκ;».

Τέλος, ανέφερε: «Είμαι ένα βαθιά κομπλεξικό άτομο που ντρέπεται. Σηκώνω τηλέφωνο για άλλους. Έχω κάνει όμως τηλεφώνημα, έχω στείλει μήνυμα, είπα θα ρίξω τα μούτρα μου».

«Εννοείται ότι έχω δεχτεί ανήθικη πρόταση. Ο πρώτος άνθρωπος που το έμαθε ήταν ο πατέρας μου, δεν θες να ξέρεις πώς το έμαθε. Μιλάς για έναν άνθρωπο της νύχτας, Μανιάτη, δεν μπορείς να φανταστείς πώς αντέδρασε» αποκάλυψε τέλος, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Διαβάστε ακόμη: