Την άνοιξη, η Ντέμι Λοβάτο αποκάλυψε πως πλέον αυτοπροσδιορίζεται ως non-binary και φυσικά, δεν θα μπορούσε να αφήσει στην τύχη τους όλους εκείνους που ταυτίζονται μαζί της.

Προνόησε λοιπόν, για την σεξουαλική ικανοποίηση των ανθρώπων με τις ίδιες προτιμήσεις και ανάγκες και δημιούργησε για αυτούς ένα φυλετικά ουδέτερο σεξουαλικό βοήθημα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανάρτηση της εταιρείας Bellesa Boutique, με την οποία και συνεργάστηκε η σταρ, στο Instagram, στόχος αυτής της κίνησης ήταν «να αφαιρέσει το στίγμα από την απόλαυση και να την απενεχοποιήσει».

Η ίδια δήλωσε για το νέο της εγχείρημα πως «δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατο από το να παίρνεις την απόλαυση στα χέρια σου». «Έχουμε ξοδέψει τόσο χρόνο στο να υποκρινόμαστε ότι δεν είμαστε σεξουαλικά όντα, είναι καιρός να διαγράψουμε το στίγμα. Όλοι δικαιούμαστε την απόλαυση», πρόσθεσε η Ντέμι Λοβάτο.

Μάλιστα, εξήγησε πως ακόμα και το κίτρινο χρώμα του δεν είναι τυχαίο, καθώς θεωρεί ότι ταιριάζει σε όλα τα φύλα. «Ήθελα κάτι που να μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι, είτε είναι γυναίκες από την γέννησή τους, είτε τώρα. Ξέρετε, είμαι non-binary και αυτό είναι το ραβδί μου», δήλωσε.