Η Ντέμι Λοβάτο δέχτηκε αντιδράσεις για την επιλογή της να πει το τραγούδι της «Heart Attack» (που μεταφράζεται σε «καρδιακή προσβολή») του 2013, σε μια εκδήλωση της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας (AHA) αυτή την εβδομάδα.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το δημοφιλές τραγούδι της στην ετήσια συναυλία Go Red for Women Red Dress Collection Concert της AHA, η οποία αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση για τις καρδιαγγειακές παθήσεις, το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου.

Οι θαυμαστές θεώρησαν την επιλογή του τραγουδιού άστοχη και περίεργη – ειδικά για κάποιον που υπέστη τρία εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια μιας σχεδόν θανατηφόρας υπερβολικής δόσης το 2018 – και εξέφρασαν τη σύγχυσή τους στο διαδίκτυο.

Δείτε το βίντεο

«Λοιπόν, αυτό είναι λίγο σκοτεινό, δεν νομίζετε;», ρώτησε ένας στο Twitter τους άλλους θαυμαστές του.

«Δεν το σκέφτηκε καλά», σχολίασε ένας δεύτερος.
Ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω… από πόσους ανθρώπους πέρασε αυτή η απόφαση για την επιλογή του τραγουδιού πριν το ερμηνεύσει ζωντανά;».

Άλλοι χαρακτήρισαν την ερμηνεία της ως «τρελή» και «άγρια».

Ωστόσο, μια πηγή δήλωσε στο Page Six ότι η εκτέλεση του «Heart Attack» ήταν μια στρατηγική κίνηση για τη Λοβάτο και μάλιστα ενθαρρύνθηκε από την Καρδιολογική Εταιρεία.

«Μετά την καρδιακή προσβολή της Ντέμι και την παραλίγο θανατηφόρα εμπειρία της, για μερικά χρόνια, η Ντέμι πίστευε ότι δεν θα μπορούσε να τραγουδήσει το “Heart Attack», εξήγησε η πηγή.

Η Λοβάτο αισθάνεται ότι κατάφερε να «επανακτήσει» το τραγούδι, πρόσθεσε η πηγή.

Η σταρ προλόγισε την εμφάνισή της λέγοντας: «Ενώ το επόμενο τραγούδι μου μιλάει για τα έντονα συναισθήματα που έρχονται με το να ερωτεύεσαι καθώς και για το σπάσιμο της καρδιάς, το άνοιγμα του εαυτού σου, το ρίσκο και το να μη φοβάσαι να το ξανακάνεις, αυτό το τραγούδι έχει πολλούς παραλληλισμούς για μένα, το ταξίδι μου και μια υπενθύμιση για όλους εμάς στην αίθουσα πόσο ισχυρή είναι πραγματικά η σύνδεση μυαλού-καρδιάς-σώματος».

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Page Six ότι οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση απολάμβαναν το σόου και δεν φάνηκε να προσβάλλονται από την επιλογή του τραγουδιού.