Η Ντέμι Λοβάτο μοιράστηκε μερικές ειλικρινείς λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα αποκάλυψε για το πότε αισθάνεται τον καλύτερο εαυτό της.

«Αισθάνομαι την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν κάνω σεξ», δήλωσε η τραγουδίστρια, στο podcast LadyGang σε ένα επεισόδιο που κυκλοφόρησε στις 19 Σεπτεμβρίου.

«Επειδή είσαι τόσο παρούσα που δεν σκέφτεσαι τι είναι στην πραγματικότητα σαν… αυτό που θολώνει την κρίση σου όλη την υπόλοιπη μέρα, ή τουλάχιστον έτσι είναι για μένα. Δεν είναι έτσι για όλους», πρόσθεσε η Λοβάτο, η οποία είναι σε σχέση με τον μουσικό, Jutes.

Ανεξάρτητα από αυτό, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που η τραγουδίστρια δεν φαίνεται να απαλλαγεί από το άγχος πλήρως, λέγοντας στο περιοδικό «People» στις 18 Σεπτεμβρίου ότι αγχώνεται αν «πρόκειται για μια τηλεοπτική εκπομπή ή παράσταση ή αν ο σύντροφός μου είναι στο κοινό. Αγχώνομαι αν είναι εκεί».

Η Ντέμι Λοβάτο και ο Jutes πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο τον Αύγουστο του 2022, με μια πηγή από το περιβάλλον της ποπ σταρ να λέει τότε στο E! News ότι το ζευγάρι «βγαίνει κρυφά εδώ και μήνες».

«Η Ντέμι και ο Jutes γνωρίστηκαν ενώ δούλευαν μαζί πάνω στη μουσική», πρόσθεσε η πηγή. «Τα πράγματα πάνε πολύ καλά και έχουν πολλά κοινά. Τους δένει η μουσική».

Από τότε, το ζευγάρι έχει απολαύσει βραδιές ραντεβού στη Disneyland, καθώς και τα Grammy του 2023.

Τον Μάρτιο, η τραγουδίστρια γιόρτασε τα 32α γενέθλια του Jutes με ένα γλυκό αφιέρωμα για τον καλλιτέχνη, αποκαλώντας τον «πανέμορφο, αστείο, σέξι, ταλαντούχο».

«Περίμενα όλη μου τη ζωή για να σε βρω», έγραψε στο Instagram, «και ανυπομονώ να γιορτάσουμε μαζί πολλά ακόμα γενέθλια».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Διαβάστε ακόμη: