Η Ντέμη Γεωργίου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 39 της χρόνια, προκαλώντας σοκ στους αγαπημένους της ανθρώπους.

Η σύντροφός της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, επρόκειτο σύντομα να γίνει και σύζυγός της, καθώς θα παντρευόντουσαν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Οι δυο τους έμεναν και εργάζονταν μαζί στην Πάρο, στο εστιατόριο που είχε ανοίξει η γνωστή σεφ.

Η Μαριαλένα ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως πήρε την απόφαση να συνεχίσει την λειτουργία του εστιατορίου στην Πάρο, με τις συνταγές που έχει αφήσει η Ντέμη Γεωργίου.

«Θα χαιρετήσουμε όλοι μαζί τη Ντέμη μου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 12 το μεσημέρι. Τα κατάφερες αγάπη μου, θα συνεχίσω το έργο σου/μας, όπως το είχαμε ονειρευτεί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ντέμη Γεωργίου: Beach party στην Πάρο σαν να ήταν γάμος

Μετά την κηδεία της πρώην παίκτριας του MasterChef, θα ακολουθήσει καφές σε μπαράκι στο Μετς. Επιθυμία των ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά της είναι να γίνει σε νεανικό κι ευχάριστο κλίμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το alphanews.live, την Παρασκευή 26 Ιουλίου, οι φίλοι της οργανώνουν αυτό που η ίδια η Ντέμη Γεωργίου επιθυμούσε και μάλιστα το είχε εκφράσει όσο ζούσε. Ετοιμάζουν ένα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Η γνωστή chef είχε ζητήσει να γίνει ένα party σαν να ήταν γάμος, να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και να γελάνε. Μάλιστα, θα γίνουν και βόλτες στη θάλασσα με το jet ski που η Ντέμη Γεωργίου είχε αγοράσει για την ημέρα του γάμου της.

Σημειώνεται πως αυτές τις μέρες, το σπίτι της chef στο Παγκράτι παραμένει ανοιχτό για φίλους και γνωστούς που επιθυμούν να το επισκεφθούν εις μνήμη της.

Υπενθυμίζεται ότι η 39χρονη μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα όπου και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη σοβαρή λοίμωξη.

Το τελευταίο «αντίο» λένε συγγενείς και φίλοι σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουλίου. Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία της πρώην παίκτριας του Masterchef θα γίνει στις 12.00 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο.

Διαβάστε ακόμη: