Ένα πολυτελές διαμέρισμα στο ιστορικό κτίριο Nolita στην Νέα Υόρκη, το οποίο ο Ντέιβιντ Μπόουι είχε αγοράσει το 1999 για 3,8 εκατ. δολάρια, μόλις πωλήθηκε στην εκπληκτική τιμή των 16,8 εκατ. δολαρίων. Ήταν μια μοναδική ευκαιρία για τους οπαδούς του Μπόουι, καθώς είναι η πρώτη φορά που το ακίνητο διατέθηκε προς πώληση από το θάνατό του το 2016.

H κατοικία των 473 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στον αριθμό 285 της οδού Lafayette 285, σε ένα κτίριο 30 ορόφων που χρονολογείται από το 1885. Σύμφωνα με το βιβλίο “Forever Stardust: David Bowie Across the Universe”, ο Μπόουι αγαπούσε αυτό το σπίτι, καθώς ήταν ημι-ανώνυμος μεταξύ των Νεοϋορκέζων που ήταν πολύ cool για να θεωρήσουν το διαμέρισμα του τουριστικό αξιοθέτο.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 7ο όροφο και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, μεταξύ των οποίων μια σουίτα 93 τετραγωνικών μέτρων που περιλαμβάνει τζάκι, γκαρνταρόμπα και ιδιωτικό εξωτερικό σαλόνι, 4 μπάνια, και ένα γραφείο με βιβλιοθήκη, μεταξύ άλλων. Στο εξωτερικό της υπάρχουν τρεις υπέροχες βεράντες που καταλαμβάνουν 93 τετραγωνικά μέτρα.