Η Μισέλ Φάιφερ ,το περασμένο έτος, έδωσε 22,3 εκατ. δολάρια για να αγοράσει μια ολοκαίνουργια βίλα μεσογειακού στυλ στην Pacific Palisades, μια από τις πιο πολυπόθητες και ακριβές περιοχές στο Λος Άντζελες. Τώρα, 19 μήνες αργότερα, το πλέον ολοκαίνουργιο αρχοντικό διατίθεται προς πώληση στην κερδοφόρα τιμή των 25 εκατ. δολαρίων.

Η πανέμορφη κατοικία των 957 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται σε ένα καταπράσινο οικόπεδο με υπέροχη θέα και είναι διακοσμημένο με πολύ ακριβά έπιπλα. Διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, δέκα μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, πολλούς χώρους καθιστικού, γραφείο/βιβλιοθήκε με ένα πέτρινο τζάκι, ημι-υπόγειο με εξωτερική είσοδο που έχει μετατραπεί σε στούντιο τέχνης και υπόγειο που περιλαμβάνει ένα κελάρι κρασιού, ένα δωμάτιο γευσιγνωσίας, home theatre και δύο ευρύχωρες σουίτες για το προσωπικό ή τους επισκέπτες.

 

Το αρχοντικό σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Steve Giannetti ώστε να αντικατοπτρίζει τη “γοητεία του παλιού κόσμου που είναι συνυφασμένη με τη σύγχρονη ευαισθησία”. Στο εξωτερικό του διαθέτει κήπο με γκαζόν, πολά δέντρα, ευρύχωρες βεράντες και πισίνα υπερχείλισης μεταξύ άλλων.