Ο Ντέιβιντ Μπλατ αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια αλλά δεν το βάζει κάτω. Ο Ισραηλινός προπονητής βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα να ασχολείται με το άθλημα που αγαπάει πολύ, το μπάσκετ, αφού από αυτό παίρνει τη δύναμη για να αντιμετωπίζει την αρρώστια που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού επισκέφθηκε χθες την προπόνηση του Καναδά στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, κάθισε στην καρέκλα του και παρακολούθησε το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με αντίπαλο την Αμερική.

Ο 64χρονος Ισραηλινός προπονητής πάσχει τα τελευταία χρόνια από Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση, η οποία τον δυσκολεύει μέχρι και να σταθεί όρθιος.

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω βίντεο που δημοσιοποίησε το Eurohoops, ο Μπλατ φτάνει σε ένα σημείο του παρκέ με πατερίτσες, ενώ στη συνέχεια κάθεται να δει την αναμέτρηση σε αναπηρικό καροτσάκι.

Τα ζητήματα που αντιμετωπίζει όμως ο πρωταθλητής με την Μακάμπι στην Euroleague το 2014 δεν τον κρατάνε πίσω, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει ρόλο γενικού συμβούλου σε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, όπως είναι αυτή του Καναδά.

Διαβάστε ακόμη: