Το deal έκλεισε και ο Ντάργουιν Νούνιες πρέπει να θεωρείται παίκτης της Λίβερπουλ. Ο 22χρονος επιθετικός βρίσκεται ήδη στο Νησί προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί επίσημα από τη Λίβερπουλ.

Τα ρεπορτάζ επιβεβαιώνονται το πρωί της Δευτέρας με τον πιο πειστικό τρόπο. Με επίσημη ανακοίνωση της Μπενφίκα. Η πορτογαλική ομάδα, η οποία μέχρι και σήμερα είχε τα δικαιώματα του 22χρονου φορ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή τη συμφωνία της με τους «Κόκκινους».

«Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (0:44) η Μπενφίκα ενημέρωσε την αρμόδια επιτροπή (Επιτροπή Αγοράς Κινητών Αξιών – CMVM) ότι κατέληξε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την πώληση του Ντάργουιν Νούνιεζ έναντι 75 εκατομμυρίων».

Η πορτογαλική ομάδα αναφέρει πως το παραπάνω ποσό θα ανέβει με τα μπόνους που έχουν τοποθετηθεί στους όρους της συμφωνίας. Έτσι τα κέρδη της Μπενφίκα μπορούν να αγγίξουν ακόμη και τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Ένα τεράστιο νούμερο που η διοίκηση της Λίβερπουλ προσφέρει στους «Αετούς» προκειμένου η εντάξει στο δυναμικό της τον Ουρουγουανό επιθετικό. Έναν ποδοσφαιριστή που ήθελε τόσο πολύ ο Γιούργκεν Κλοπ για την γραμμή κρούσης.

Η επίσημη ανακοίνωση της Μπενφίκα για τη μεταγραφή Νούνιες στη Λίβερπουλ

Ο νεαρός επιθετικός αναμένεται εντός της ημέρας να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τους γιατρούς της Λίβερπουλ. Στη συνέχεια θα προσέλθει στα γραφεία του βρετανικού συλλόγου για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Ντάργουιν Νούνιες θα είναι κάτοικος Άνφιλντ για τα επόμενα έξι χρόνια. Τέλος οι ετήσιες οικονομικές του απολαβές αναμένεται να ξεπεράσουν τα έξι εκατομμύρια ευρώ.