Μετά από έναν τρομερό αγώνα στον τελικό του φετινού Wimbledon, ο Novak Djokovic είδε τον αντίπαλό του, Carlos Alcaraz, να επικρατεί με 3-2 σετ και να σηκώνει αυτός την κούπα. Ο Σέρβος, νούμερο 2 αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη τένις, όμως, δεν τα «έβαψε» μαύρα. Έχοντας χορτάσει από τίτλους, αποφάσισε να πάρει την οικογένειά του, να επιβιβαστούν στο πολυτελές σκάφος του και να κάνουν τις θαλάσσιες βόλτες τους στην Αδριατική.

Ο Nole άφησε τη ρακέτα και το μπαλάκι του τένις, φόρεσε τα καλοκαιρινά του ρούχα και έκατσε πίσω από το τιμόνι του πανέρμοφου yacht που έχει στην κατοχή του. Το «Tara», όπως ονομάζεται το σκάφος του, πήρε το όνομά του από την κόρη του. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό απόκτημα, το οποίο κοντράρει στα ίσια αντίστοιχα σκάφη άλλων celebrities, όπως αυτό του Leonardo DiCaprio ή εκείνο του Lewis Hamilton.

Ως μεγάλος λάτρης των πολυτελών σκαφών, ο Djokovic αγόρασε το πρώτο του το 2009, το οποίο κόστισε 2.500.000 ευρώ. Λίγα χρόνια αργότερα αποφάσισε να το πουλήσει να αγοράσει ένα άλλο με διπλάσια χρήματα, το οποίο ονόμασε Diana, όπως λένε τη μητέρα του.

Φέτος, ο Σέρβος τενίστας κυκλοφορεί με ένα εντυπωσιακό Manhattan της εταιρείας Sunseeker. Το TARA του Nole προσφέρει όλες τις ανέσεις στους επιβάτες του, καθώς διαθέτει ξεχωριστά υπνοδωμάτια, πολυτελές σαλόνι, κουζίνα, καθώς και ένα beach club με BBQ.

Διαθέτει δύο κινητήρες Volvo Penta D13-800, ενώ μπορεί να ταξιδέψει άνετα με 25 κόμβους με εμβέλεια 250 ναυτικών μιλίων ή να φτάσει τους 30+ κόμβους με πλήρη ταχύτητα.

Αν τώρα θέλετε να ζήσετε για μερικές ημέρες όπως ο Djokovic, μπορείτε να νοικιάσετε ένα αντίστοιχο μοντέλο της Sunseeker (όχι το ίδιο το σκάφος του Nole) και να τραβήξετε χιλιάδες φωτογραφίες, κάνοντας τους φίλους σας στο Instagram να νομίζουν ότι βρίσκεστε όλο το καλοκαίρι πάνω στο κότερο. Για να γίνει, όμως, αυτό θα χρειαστείτε περίπου 1.500 ευρώ την ημέρα.

Διαβάστε ακόμη: