Το One&Only Aesthesis, το νέο υπερπολυτελές beach resort της Γλυφάδας, εκεί όπου παλιότερα βρίσκονταν τα Αστέρια Γλυφάδας, παρουσίασε επίσημα η Grivalia Hospitality λίγο πριν ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό, εστιάζοντας στην ολοκλήρωση του σημαντικού και σύνθετου αυτού έργου μέσα από μία επένδυση ύψους 300 εκατ. ευρώ.

Tα εγκαίνια του νέου τουριστικού resort «One & Only Aesthesis», στα «Αστέρια της Γλυφάδας» πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα χθες, καθώς κεντρικό ρόλο είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος παραβρέθηκε την σύζυγό του, Μαρέβα.  Στην εκδήλωση παρόντες ήταν επίσης η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη ενώ το παρών έδωσε και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ο οποίος αφίχθη με τον υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον υφυπουργό Οικονομικών, Χάρη Θεοχάρη.

Παράλληλα υπήρξαν σημαντικές παρουσίες ξένων επισήμων, όπως η Αυτού Εξοχότητα Mohammed Al Shaibani, Διευθύνοντα Σύμβουλο ICD & Πρόεδρο της Kerzner International και τον Philippe Zuber, CEO της Kerzner International, ενώ επίτιμος καλεσμένος της τελετής ήταν ο Prem Watsa, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Fairfax Financial Holdings και βασικός μέτοχος της Grivalia Hospitality.

Με αφορμή τα τα εγκαίνια του One and Only ο πρώην Υπουργός Νότης Μηταράκης θυμήθηκε, και ανάρτησε στο Twitter, μια ιστορία από παλαιότερες, «αγωνιστικές» εποχές, γράφοντας:

«Πριν 10 χρόνια με καλεί να πάω αμέσως στο γραφείο του ο τότε Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εγώ τότε Υφυπουργός αρμόδιος για τις επενδύσεις. Μου συστήνει τον Prem Watsa, ο οποίος σχεδιάζει την πρώτη του επένδυση. Έπρεπε να μιλήσει με Εθνική Τράπεζα. Καλούμε επί τόπου τον συγχωρεμένο Αλέκο Τουρκολιά, λέει ελάτε αμέσως. Πήραμε το αυτοκίνητο, οδηγώ εγώ, δίπλα μου ο Prem, πίσω δύο συνεργάτες του. Χωρίς συνοδεία ξεκινάμε, η Αθήνα εκείνη την ώρα κλειστή διαδηλώσεις και μικροεπεισόδια. Χρόνια μνημονίων. Ανήσυχοι λίγο καταφέρνουμε να φτάσουμε, γίνεται η συνάντηση, και σιγά σιγά ξεδιπλώνεται μια σειρά επενδύσεων. Σήμερα μια χώρα διαφορετική, τα εγκαίνια στο One and Only μου θύμισαν αυτή την ιστορία. Με σχέδιο και αποφασιστικότητα η Ελλάδα προχωρά».

Διαβάστε ακόμη: