Ο Νοέμβριος είναι σίγουρα ο μήνας των καταναλωτών καθώς στη μεγαλύτερη διάρκειά του θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους με εκπτώσεις και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Παράλληλα, εκτός από τους καταναλωτές, οι καταστηματάρχες έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τον τζίρο των επιχειρήσεών τους που τα τελευταία δύο χρόνια δοκιμάστηκαν έντονα από τα lockdown που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού.

Νοέμβριος: Ένας μήνας «γεμάτος» εκπτώσεις – 1 με 15/11 οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις

Όπως ανακοίνωσε χθες ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, η ημερομηνία για τις ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις «έκλεισε».

Στην σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται ότι φέτος το δεκαπενθήμερο των ενδιάμεσων εκπτώσεων θα διεξαχθεί από την 1η έως και την 15η Νοεμβρίου 2021. Στο διάστημα αυτό παρέχεται από το νόμο η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή της περιόδου, που φέτος συμπίπτει με την 7η Νοεμβρίου, με προτεινόμενο από τον ΕΣΑ ωράριο λειτουργίας, από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00.

«Ακολουθεί» η Black Friday

Οι εκπτώσεις για τους καταναλωτές δεν τελειώνουν στις 15 Νοεμβρίου, αφού ο χρόνος τότε ξεκινάει να κυλά αντίστροφα για την απόλυτη γιορτή των καταναλωτών.

Μεγάλες αλυσίδες του λιανεμπορίου, αλλά και μικρά εμπορικά καταστήματα προετοιμάζονται για την Black Friday του 2021, με στόχο να προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό με μεγάλες εκπτώσεις, προκειμένου να κλείσουν γρηγορότερα της «τρύπες» που άφησε πίσω ο Covid-19.

Νοέμβριος: Ένας μήνας «γεμάτος» εκπτώσεις - Black Friday

Ως Black Friday (ή «Μαύρη Παρασκευή») ορίζεται συνήθως η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου.

Αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών (28/11). Φέτος η εν λόγω ημέρα θα είναι στις 26 Νοεμβρίου. Εκεί, οι καταναλωτές θα μπορέσουν να βρουν προϊόντα όλων των κατηγοριών σε χαμηλότερες τιμές, έως και με έκπτωση 80%.

Οι εκπτώσεις «τελειώνουν» με Cyber Monday

 

Tρεις ημέρες μετά την Black Friday 2021, έρχεται η Cyber Monday 2021, μια ακόμα ευκαιρία για αγορές σε χαμηλές τιμές, που αφορά τις αγορές που γίνονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Φέτος η Cyber Monday πέφτει τη Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021.

Οι εκπτώσεις «τελειώνουν» με Cyber Monday