Σήμερα Πέμπτη 7 Οκτωβρίου κηδεύτηκε ο Νίκος Τσουμάνης, μέσα σε κλίμα οδύνης, στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 31 ετών ποδοσφαιριστή που βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (5 Οκτωβρίου) νεκρός και δεμένος με tie wrap μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν τον ποδοσφαιριστή νεκρό στη θέση του οδηγού και γύρω από τον λαιμό του περασμένα τρία πλαστικά tie wrap, όπως αυτά, που χρησιμοποιούνται για δεσίματα.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την κηδεία του Νίκου Τσουμάνη:

Αυτά προκάλεσαν και τον θάνατό του. Αν κι αρχικά το σκηνικό παρέπεμπε σε εγκληματική ενέργεια, η έρευνα οδήγησε στο ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Άλλωστε, υπενθυμίζεται ότι η νεκροψία που διενεργήθηκε έδειξε ότι ο θάνατος προήλθε από ασφυξία, ενώ, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Ο εκλιπών είχε ενταχθεί φέτος στο δυναμικό του Μακεδονικού, ενώ αγωνίστηκε στη διάρκεια της καριέρας του σε Μακεδονικό, Ξάνθη, Κέρκυρα, Άρη, Πανθρακικό, Βέροια, Απόλλωνα Πόντου και Τριγλία.

Είχε οικονομικά προβλήματα

Οι πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον του Νίκου Τσουμάνη επισημαίνουν ότι αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα οικονομικά προβλήματα και εμφανιζόταν πιεσμένος ψυχολογικά.

«Μαύρη μέρα σήμερα. Η τελευταία μας επαφή ήταν την Παρασκευή. Του έδινα χρήματα και τα επέστρεφε. Είχε οικονομικές δυσκολίες και το τελευταίο διάστημα», δήλωσε στην εκπομπή Live News ο φίλος του ποδοσφαιριστή και πρώην γενικός αρχηγός του Άρη, Γρηγόρης Κάκαλης.

«Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι χρωστούσε ένα νούμερο απλησίαστο. Χρωστούσε χρήματα στον πεθερό του», πρόσθεσε ο κ. Κάκαλης.

Η αστυνομία κάνει λόγω για ένα ασυνήθιστο περιστατικό και αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας, αφού δεν υπάρχουν ίχνη πάλης.

«Το σίγουρο είναι πως για να αυτοκτονήσει ένας άνθρωπος με αυτό τον τρόπο, ήθελε πάρα πολύ να χάσει η ζωή του για να χρησιμοποιήσει τέσσερα δεματικά», τόνισε στην εκπομπή Live News ο ιατροδικαστής, πρόεδρος ιατροδικαστών Γρηγόρης Λέων.