Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Νίκος Τσουμάνης.

Δολοφονία ή αυτοκτονία;

Όπως μεταδίδει το metrosport.gr, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Καλαμαριάς,  το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής που εκτιμούν ότι ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό.

Διεξάγεται προανάκριση αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο Νίκος Τσουμάνης έφυγε από «ασφυχτικό θάνατο».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος προήλθε με την χρήση λουριών μίας χρήσης (tire up). Το ερώτημα είναι εάν πρόκειται για δολοφονική ενέργεια ή αυτοκτονία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα.

Ο Νίκος Τσουμάνης που ήταν 31 ετών, έγινε παίκτης του Μακεδονικού το καλοκαίρι ενώ στο παρελθόν πέρασε μεταξύ άλλων από τον Άρη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Θρίλερ: Βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης

Σύμφωνα με τις Αρχές ο 30χρονος αναζητούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας από την φίλη του. Άνθρωποι από το περιβάλλον του είχαν απευθυνθεί στην Αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αναφέρουν χαρακτηριστικά στο λαιμό του ήταν περασμένα, διπλά tire wrap, με το κούμπωμα στο πλάι, κάτι που ερμηνεύεται ως κίνηση του ιδίου και όχι δεύτερου προσώπου, ενώ το κάθισμα ήταν τραβηγμένο σε τέτοια θέση όπου όπως εξηγούν δεν θα μπορούσε άλλο άτομο να μπει από πίσω και να τον πνίξει.