Ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη τους τελευταίους μήνες βρισκόταν συνεχώς, στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις για την κατάσταση της υγείας του.

Εκεί είχε δώσει και την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη, στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Εμφανώς καταβεβλημένος, ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε δηλώσει: «Είμαι στο νοσοκομείο, ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Σίγουρα θα κάτσω και μια με δύο ημέρες να με παρακολουθούν να δουν πώς πάει η καινούρια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός, πιστεύω να πάνε όλα καλά». Στη συνέχεια, είχε πει: «Είμαι λίγο καταβεβλημένος, γιατί έκανα μια εξέταση, η οποία με πείραξε λίγο. Είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς. Πιστεύω όμως, ότι όλα θα πάνε καλά. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά».

Τέλος, είχε αναφερθεί στον Κώστα Χαρδαβέλα, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που πήγε να τον δει στο νοσοκομείο.

«Ο Κώστας Χαρδαβέλας ήρθε να με δει κι ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους που με πήραν τηλέφωνο, όταν το πρωτοέμαθαν. Ήθελε να μου δώσει κουράγιο, γιατί το έχει περάσει κι αυτός στη ζωή του και ξέρει πόσο ανάγκη έχουν οι άνθρωποι από συμπαράσταση», είχε δηλώσει κλείνοντας.

Πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης στα 39 του: Έδινε μάχη με τον καρκίνο

Διαβάστε ακόμη: