Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε κάλεσμα στις προοδευτικές δυνάμεις, μετά τις Ευρωεκλογές.

Ο κ. Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο τηλεοπτικής του συνέντευξη στο OPEN, ξεκαθάρισε ότι αμέσως μετά τις ευρωεκλογές θα απευθύνει κάλεσμα στις προοδευτικές δυνάμεις προκειμένου να υπάρξει, εν όψει, των εθνικών εκλογών, συσπείρωση έτσι ώστε να υπάρχει αξιόπιστος αντίπαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι είναι αντίθετος στις συγκολλήσεις κομμάτων και τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι η ανασυγκρότησης της προοδευτικής παράταξης στη βάση της. Προς αυτή την κατεύθυνση θα πάρω όλες τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες, υπογράμμισε.

Ακόμη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι να το κόμμα του πάρει τη δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές, τότε η άνοδος των ποσοστών του μέχρι τις εκλογές θα είναι ραγδαία. Απέφυγε πάντως να βάλει εκλογικό όριο λέγοντας ότι «αναζητάμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο κ. Ανδρουλάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση αναφερόμενος στο ζήτημα της ακρίβειας, ενώ σχετικά με την αρχειοθέτηση της έρευνας της κυρίας Βλάχου και την υπόθεση των υποκλοπών, είπε ότι «ο Κ. Μητσοτάκης ξέπλυνε, ήδη, τον ανιψιό του».

Όσον αφορά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, εμφανίστηκε θετικός και δήλωσε ότι αναμένει το ακριβές περιεχόμενο της κυβερνητικής πρωτοβουλίας.

Διαβάστε ακόμη: