Θλίψη έχει σκορπίσει στο πανελλήνιο η  φονική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.  Το συμβάν συζητήθηκε και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ, το βράδυ της Παρασκευής 3 Μαρτίου.

Η δημοσιογράφος λύγισε κατά τη διάρκεια της εκπομπής με όσα δήλωσαν οι συγγενείς των θυμάτων, των 57 ψυχών που έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Τρίτης.

«Τραγικό… Το ζεις, το βλέπεις, το ακούς, το νιώθεις. Βλέπεις τον πόνο των γονιών. Να περιμένουν να τα πάρουν σε κουτιά; Τι είναι αυτά τα πράγματα;», είπε με ραγισμένη φωνή.

«Να φεύγει το παιδί σου όρθιο, να σου στέλνει μήνυμα «φτάνω σε λίγο, θα σε πάρω» και μετά να σου λένε δεν υπάρχει και θα στο φέρουν σε ένα κουτί… Είναι άγρια πράγματα αυτά. Πρέπει να χάσει παιδί κανείς για να νιώσει αυτόν τον πόνο;», συμπλήρωσε.

«Κάποιοι από τους συγγενείς που είδαμε στο βίντεο πήραν την απάντηση από την ταυτοποίηση. Βέβαια φίλοι μου, την πρώτη ημέρα σόκαρε η ανάρτηση μιας μάνας που θα μου επιτρέψετε να τη διαβάσω όπως ακριβώς την είπε: “Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί, σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες”», διάβασε στον αέρα της εκπομπής της η ίδια και λύγισε, ενώ της πήρε λίγα δευτερόλεπτα να συνέλθει και να επιστρέψει στην κανονική ροή.

Διαβάστε περισσότερα