Τα Χριστούγεννα, η πιο μαγική γιορτή του έτους πλησιάζει και το Netflix έχει ήδη εμπλουτίσει την ταινιοθήκη του με νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες για μικρούς και μεγάλους.

Αν ο καιρός ακόμα δεν σε βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων, οι παρακάτω ταινίες σίγουρα θα το κάνουν.

Φτιάξε ζεστή σοκολάτα, άναψε το τζάκι, πάρε μια κουβέρτα και ξεκίνα το καθιερωμένο Christmas binge watching σου.

Ακολουθούν οι νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες που μπορείς να βρεις τώρα στο Netflix:

Οικογένεια Κλάους 3

Η αγαπημένη οικογένεια των Χριστουγέννων επιστρέφει για ακόμα έναν γύρο, τον τρίτο κατά σειρά, χριστουγεννιάτικης μαγείας! Αυτή τη φορά, το δίδυμο αδελφών Jules και Noor πρέπει να συνεργαστούν και βρουν έναν τρόπο να ολοκληρώσουν την παράδοση των δώρων που άφησε… στη μέση ο παππούς Noël. Θα τα καταφέρουν;

Δείτε το trailer:

Τα Καλύτερα Χριστούγεννα Ever!

Η Charlotte και η Jackie ήταν κάποτε παιδικές φίλες. Τώρα δεν είναι ούτε παιδιά, ούτε φίλες. Μένουν σε επαφή μόνο μέσω ενός ενημερωτικού δελτίου διακοπών που η Jackie στέλνει κάθε χρόνο στη Charlotte, προκειμένου να καυχηθεί για την υπέροχη ζωή της.

Όμως η μοίρα φέρνει τις δύο ξανά μαζί και τις αναγκάζει να περάσουν μαζί την εορταστική περίοδο. Εκεί η Charlotte βάζει… στόχο ζωής το να αποδείξει ότι η ζωή της φίλης της δεν είναι τόσο τέλεια όσο η ίδια θέλει να δείχνει…

Δείτε το trailer:

Οικογενειακή Ανταλλαγή

Κι αν πάλι νομίζατε ότι η οικογένειά σας είναι… προβληματική, περιμένετε μέχρι να μάθετε για τους Walkers. Η Τζες και ο Μπιλ κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κρατήσουν ενωμένη την οικογένειά τους, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο όπου τα δύο τους παιδιά, η CC και ο Wyatt, μεγαλώνουν και απομακρύνονται.

Ωστόσο, αυτά τα Χριστούγεννα, η οικογένεια Walker πρόκειται να έρθει πιο κοντά από ποτέ, όταν μια τυχαία συνάντηση με έναν αστρολόγο έχει ως αποτέλεσμα να… αλλάξουν όλοι σώματα. Ναι καλά διαβάσατε: Τα παιδιά γίνονται γονείς και οι γονείς παιδιά.

Δείτε το trailer:

Χριστούγεννα ως Συνήθως

Πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί με ένα ζευγάρι που ανήκει σε δύο πολύ διαφορετικές κουλτούρες. Εκείνος έχει ινδικές ρίζες κι εκείνη νορβηγική ανατροφή. Μπορεί οι δυο τους να έχουν καταφέρει να συνυπάρχουν αρμονικά, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο με τις οικογένειές τους.

Φέτος αποφασίζουν να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί. Συνεπώς οι οικογένειές τους θα πρέπει να μάθουν πώς να συνηθίζουν τις διαφορές του άλλου.

Δείτε το trailer:

Meet Me Next Christmas

Το Meet Me Next Christmas ακολουθεί το χριστουγεννιάτικο ταξίδι της Layla, μιας γυναίκας της οποίας η επιδίωξη ενός παραμυθένιου ρομάντζου με τον άντρα των ονείρων της την οδηγεί σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στον χρόνο, προκειμένου να εξασφαλίσει εισιτήρια για την πιο καυτή συναυλία της Νέας Υόρκης: την sold out Χριστουγεννιάτικη συναυλία των Pentatonix.

Διαβάστε ακόμη: