Μια νέα γραμμή παραγωγής ειδών υγρής τροφής για ζώα συντροφιάς εγκαινίασε πρόσφατα ο Ελβετικός κολοσσός Nestle στην πόλη Τιαντζίν που βρίσκεται στη βόρεια Κίνα.

Πρόκειται για την τέταρτη γραμμή παραγωγής υγρής τροφής για ζώα συντροφιάς με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας που ενεργοποιεί η Nestle σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και την πρώτη γραμμή παραγωγής για τη διατροφή των κατοικίδιων με τροφές που έχουν ποσοστό υγρασίας περίπου 70%-80%, ενώ βρίσκεται εκτός της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

“Εχουμε δει μία δυναμική ανάκαμψη στην κατανάλωση. Η δυναμική της κινεζικής αγοράς είναι τεράστια, καθώς η δύναμη του διαθέσιμου εισοδήματος αυξάνεται και η μεσαία τάξη αναπτύσσεται”, δήλωσε ο Ντέιβιντ Ζανγκ εκτελεστικός διευθυντής της Nestle Zone Greater China.

“Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τις επενδύσεις και για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας στην Κίνα” συμπλήρωσε. Από το 2020, η Nestle έχει αυξήσει τις επενδύσεις της με συνολικά κεφάλαια άνω του 1 δισεκατομμυρίου γουάν (0,13 δισεκατομμυρίων ευρώ) στην Τιαντζίν διευρύνοντας το πλαίσιο της παραγωγής ειδών διατροφής για κατοικίδια ζώα στην Κίνα.

Διαβάστε περισσότερα