search

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο μεγάλο 5ετές συμβόλαιο με τη λοταρία του Οχάιο υπέγραψε η θυγατρική (κατά 100%) της Intralot στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά για την ανάπτυξη της στοιχηματικής πλατφόρμας!

Η λοταρία του Οχάιο αφήνει περίπου 30 εκατ. ευρώ EBITDA ετησίως στην Ιντραλότ που θα αυξηθούν, της οποίας τα κέρδη EBITDA για το 2022 θα διαμορφωθούν σε 119 εκατ. από 110 εκατ. το…

Νέο μεγάλο 5ετές συμβόλαιο με τη λοταρία του Οχάιο υπέγραψε η θυγατρική (κατά 100%) της Ιντραλότ στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά για την ανάπτυξη της στοιχηματικής πλατφόρμας!

Νέο μεγάλο συμβόλαιο υπέγραψε η θυγατρική της Intralot στις ΗΠΑ.

Με τη συνεργαζόμενη λοταρία του Οχάιο υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο, αυτή τη φορά για την ανάπτυξη στοιχηματικής πλατφόρμας.

Το στοίχημα μέχρι πρότινος απαγορευόταν στις ΗΠΑ, αλλά μετά την απελευθέρωση της αγοράς πολλές πολιτείες το υιοθετούν στις κρατικές τους λοταρίες.

Το θετικό για την Intralot είναι ότι δεν θα χρειαστεί να προχωρήσει σε επενδύσεις, καθώς θα αξιοποιήσει τον υφιστάμενο εξοπλισμό λοταρίας για την εξυπηρέτηση της δραστηριότητας του αθλητικού στοιχήματος.

Η λοταρία του Οχάιο αφήνει περίπου 30 εκατ. ευρώ EBITDA ετησίως στην Intralot Ιnc και κατ΄ επέκταση στην μητρική Intralot, που ελέγχει πλέον το 100% της αμερικανικής θυγατρικής.

Τώρα, η επίδοση αυτή με το νέο συμβόλαιο αναμένεται να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Σε ετήσια βάση, για το 2022 ο όμιλος Intralot θα πλησιάσει τα 119 κέρδη EBITDA έναντι 110 εκατ. ευρώ το 2021.

Διαβάστε ακόμη: