Νεκρή εντοπίστηκε η πρωταγωνίστρια ταινιών για ενήλικες Τζέσι Τζέιν μαζί με τον σύντροφος της, πιθανόν λόγω χρήσης ναρκωτικών.

Σε ηλικία 43 ετών, η γεννηθείσα στο Τέξας Τζέιν, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της την Τετάρτη σε ένα σπίτι στην πόλη της Οκλαχόμα.  Ο υπαστυνόμος Φρανσίσκο Φράνκο από την αστυνομία της περιοχής Μουρ, ανέφερε ότι η πιθανή αιτία θανάτου είναι η υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, καθώς η ίδια η Τζέιν άλλα και ο φίλος της, Μπρετ Χασενμούλερ, βρέθηκαν νεκροί εκείνη την ίδια ημέρα. Μάλιστα το αφεντικό του τελευταίου, ήταν εκείνος που ζήτησε να γίνει έλεγχος, με αποτέλεσμα να ανακαλυφθεί νεκρό το ζευγάρι.

Η Τζέσι Τζέιν, πριν από αρκετά χρόνια συμμετείχε αρχικά σε διαγωνισμό ομορφιάς, στην πορεία όμως έπαιξε ρόλο στην παραγωγή μιας σειράς  με τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό στην ιστορία της βιομηχανίας των ταινιών πορνογραφικής φύσης, έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 100 στον αριθμό. Η ίδια είχε μάλιστα δηλώσει πως βρέθηκε στο χώρο του πορνό κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ενώ θεωρούσε την εμφάνιση του διαδικτύου καταστροφική για το κλάδο και τις πωλήσεις.

Αργότερα βρέθηκε στο ρόλο της παρουσιάστριας στο playboy tv και σε διάφορες τηλεοπτικές εμφανίσεις, ενώ δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά στην κυκλοφορία δικών της σεξουαλικών παιχνιδιών. Η Τζέιν είχε απασχολήσει  στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές με την συμπεριφορά της, αφού είχε συλληφθεί λόγω δημόσιας μέθης το 2018, αλλά και για τον ξυλοδαρμό του φίλου της σε διάστημα μόλις δύο χρόνων.

Διαβάστε ακόμη: