Μία νέα υπόθεση revenge porn καταγγέλθηκε στις Αρχές και ήδη έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Μία γυναίκα 40 ετών δέχθηκε απειλές από τον πρώην εραστή της ότι θα διακινήσει στο διαδίκτυο ροζ βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές. Τα απειλητικά μηνύματα, μάλιστα, στάλθηκαν και στον σύζυγο της γυναίκας.

«Με απείλησε ακόμα και με καραμπίνα», αποκάλυψε το θύμα μιλώντας στο Star.

Revenge porn: Απειλούσε την ίδια και τον σύζυγό της ότι θα ανεβάσει βίντεο στο διαδίκτυο

Ο εφιάλτης για την 40χρονη δημόσια υπάλληλο ξεκίνησε το 2021, όταν ο πρώην εραστής της έστειλε το πρώτο μήνυμα στον σύζυγό της και τον ενημέρωσε όχι μόνο για την απιστία της, αλλά και ότι θα ανέβαζε ροζ βίντεο 12 λεπτών στο διαδίκτυο.

Το μήνυμα ήταν το εξής: «Κάνε λίγη υπομονή και σε λίγες ημέρες θα το δεις στο διαδίκτυο. Δεν έχετε ιδέα τι σας περιμένει».

Τα μηνύματα δε σταματούσαν και η 40χρονη ζούσε, όπως περιέγραψε στη μήνυσή της, σε καθεστώς τρόμου:

«Η υπόθεση αυτή μου έχει δημιουργήσει μεγάλη ψυχολογική πίεση και μου έχει δημιουργηθεί ο τρόμος της έκθεσης της προσωπικής μου ζωής στο διαδίκτυo. Το βίντεο αυτό, αν υπάρχει, δεν έχει γυριστεί με τη συγκατάθεσή μου. Ο συγκεκριμένος άνδρας έφθασε στο σημείο να με απειλήσει ακόμα και με καραμπίνα προκειμένου να μη χωρίσουμε».

Όπως ανέφερε στο Star ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας Γιάννης Μπαρκαγιάννης, ο άνδρας είχε έντονη μεθοδικότητα.

«Είχε μια έντονη μεθοδικότητα, η οποία προκαλεί τρόμο, μπορώ να πω, γιατί ήταν πολύ έξυπνες και μεθοδευμένες οι κινήσεις του. Χρησιμοποιώντας τηλέφωνο πακιστανού υπηκόου μπορέσαμε να αποδείξουμε και θα αποδείξουμε, ότι αυτός ήταν ο δράστης, ο οποίος και έστελνε τα απειλητικά μηνύματα και απείλησε ότι θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο το 12λεπτο βίντεο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο 48χρονος που έχει καταγγελθεί και είναι και ο ίδιος παντρεμένος, αρνείται τις κατηγορίες.

Υποστηρίζει πως η απόφαση για τον χωρισμό ήταν δικιά του, ότι δεν την απείλησε ποτέ και ότι δεν είχε στην κατοχή του ούτε μηνύματα, ούτε βίντεο. «Δεν είχα σκοπό να διαλύσω τον γάμο της, γιατί δεν είχα σκοπό να διαλύσω τον δικό μου γάμο», είπε.

 

Διαβάστε περισσότερα