Σε νέα σύλληψη προχώρησαν οι Αρχές για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 55χρονο Έλληνα, παντρεμένο με ένα παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμούσαν προς εκτέλεση άλλα δύο εντάλματα μετά τις δύο χθεσινές συλλήψεις.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί έψαχναν έναν ηλεκτρολόγο και έναν ιδιωτικό υπάλληλο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άντρας που συνελήφθη είναι ο ηλεκτρολόγος.

Μετά τη νέα σύλληψη, εκκρεμεί προς εκτέλεση άλλο ένα ένταλμα σύλληψης.

Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι δύο νέοι κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό

Προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους έλαβαν οι δυο νέοι συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Η προθεσμία που τους δόθηκε από την ανακρίτρια είναι για την ερχόμενη Τρίτη.

Και οι δύο κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Από τους δύο συλληφθέντες ο ένας, ηλικίας 35 ετών από τον Κορυδαλλό, είναι άνεργος και εισοδηματίας και δεν περιλαμβάνεται στην ομάδα όσων έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής αυτοβούλως για επικοινωνίες με την 12χρονη.

Κατά πληροφορίες, στο σπίτι του 35χρονου, ο οποίος φέρεται τουλάχιστον τρεις φορές να συνευρέθηκε με το κορίτσι, βρέθηκαν τρεις υπολογιστές, ένα ταμπλετ, δύο κινητά τηλέφωνα που εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ο δεύτερος συλληφθείς, ηλικίας 39 ετών από το Νέο Ηράκλειο, είναι χωρισμένος και πατέρας ενός 9χρονου παιδιού. Στο σπίτι του βρέθηκαν ένα ταμπλετ, ένα κινητό με έξτρα κάρτα SIM, ένα πιστόλι και 40 σφαίρες τα οποία κατείχε όπως είπε νόμιμα καθώς όπως είπε παρέδιδε το πιστόλι μετά τη λήξη της εργασίας του ως security.

Ο συγκεκριμένος, ο οποίος φέρεται να είχε συνευρεθεί τουλάχιστον μια φορά με την 12χρονη, είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην ΕΛ.ΑΣ. όταν έγινε γνωστή η υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη: