Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος σήμερα απολογήθηκε για τη μήνυση που έγινε σε βάρος του για τα ροζ βίντεο.

Ωστόσο, ο ίδιος παραμένει υπό κράτηση μέχρι τουλάχιστον αύριο που θα απολογηθεί για την νέα μήνυση, την τρίτη κατά σειρά, εις βάρος του.

Ως εκ τούτου, αν και σήμερα αποφασίστηκε να αφεθεί με τους όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένει, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής εγγύησης 30.000 ευρώ, ο τηλεπαρουσιαστής κινδυνεύει να προφυλακιστεί αύριο μετά τη νέα δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας.

Ο ίδιος στην απολογία του φέρεται να επανέλαβε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και ότι κατέβασε τα βίντεο χωρίς να ξέρει ποιος τα ανέβασε ξανά.

Κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια ο 58χρονος παρουσιαστής αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Νέα ποινική δίωξη κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά από νέα μήνυση

Οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο δεν έχουν τελειωμό όμως και οι μηνύσεις σε βάρος του πέφτουν «βροχή».

Ο πρώην συμπαρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» κατηγορείται για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Η νέα δίωξη ασκήθηκε μετά τη νέα μήνυση, την τρίτη κατά σειρά, που υπέβαλλε άλλη μια κοπέλα που είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε «ροζ» βίντεο. Το οπτικό-ακουστικό υλικό ήταν αναρτημένο στο διαδίκτυο και τηρήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους - Κρατείται για την νέα ποινική δίωξη

Ο 58χρονος παρουσιαστής απολογήθηκε σήμερα στον ανακριτή για παρόμοια υπόθεση, για την οποία είχε πάρει προθεσμία την περασμένη Πέμπτη.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον γνωστό παρουσιαστή στο Μέγαρο, γύρω στις 9:30 σήμερα το πρωί, εισερχόμενοι από την πίσω πόρτα για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες που ανέμεναν την άφιξη του συλληφθέντος.

Πρόκειται για την κόρη φιλικού ζευγαριού του Στάθη Παναγιωτόπουλου με την οποία είχε συνάψει σχέση και βίντεο της οποίας είχε επίσης αναρτήσει στο διαδίκτυο.

Τέλος, η έρευνα εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου δεν σταματά, καθώς το βασικό ζητούμενο είναι εάν υπήρχε οικονομικό όφελος. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα αλλάξει και η κατηγορία σε βάρος του.