Καταδικάστηκε 48χρονος άνδρας, μέλος της «Μαφίας της Κρήτης» από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το μεσημέρι ο 48χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστήριο όπου και καταδικάστηκε σε 5 ακόμα έτη φυλάκισης για εμπορία ναρκωτικών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 48χρονος είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2023 καθώς είχε στην κατοχή του κοκαΐνη, χασίς, ναρκωτικά χάπια και πάνω από 13.000 ευρώ σε μετρητά.
Ο ίδιος εξέτιε την ποινή του για την εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ωστόσο το όνομά του εμφανίστηκε ξανά στο πρόσφατο κύκλωμα που εξάρθρωσαν οι αρχές πριν λίγους μήνες.
Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ήταν ένα ενεργό μέλος της οργάνωσης ως προς την εμπορία ναρκωτικών και έτσι οδηγήθηκε εκ νέου στο δικαστήριο με τη νέα δικογραφία. Το δικαστήριο εξετάζοντας όλα τα στοιχεία προχώρησε στην καταδικαστική του απόφαση.
Διαβάστε ακόμη:
- Κορυφαία επενδυτική επιλογή για τη Mediobanca οι ελληνικές τράπεζες
- Σήμερα η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στη Νέα Υόρκη: Η ατζέντα και τα «αγκάθια»
- Καιρός: «Ο εμποδιστής Ρέξ φέρνει την πρώτη φθινοπωρινή κακοκαιρία»
- Profile: Εξαγορές και funds χρηματοδότες οι στόχοι της μετά την κυριαρχία στην ελληνική αγορά