Τα γενέθλιά της είχε χθες η σύζυγος του Μπρους Γουίλις Έμμα Χέμινγκ και μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε ξανά τον ηθοποιό.

Η Έμμα Χέμινγκ γιόρτασε τα 46α γενέθλιά της και μοιράστηκε ένα γλυκό μοντάζ από τους εορτασμούς – συμπεριλαμβανομένου ενός στιγμιότυπου που τη δείχνει να φιλάει τον σύζυγό της – ενώ ορκίστηκε να αξιοποιήσει στο έπακρο την ιδιαίτερη περίσταση, όπως έκανε πάντα ο Μπρους Γουίλις.

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις με τις κόρες τους

Οι μηνιαίοι εορτασμοί της συζύγου του Μπρους Γουίλις

Στο βίντεο, την βλέπει επίσης κανείς να δειπνεί με τις κόρες και τους φίλους του ζευγαριού, να επισκέπτεται ένα θεματικό πάρκο και να πηγαίνει στην παραλία.

Το τρυφερό στιγμιότυπο του Μπρους Γουίλις με την σύζυγό του

Στη λεζάντα του βίντεο, έγραψε: «Ο Μπρους θα τον αποκαλούσε ‘μήνα γενεθλίων’ μου. Πρέπει λοιόν να το γιορτάσουμε! Είμαι ευλογημένη και ευγνώμων που έχω οικογένεια και φίλους (σε αυτό το βίντεο και εκτός αυτού) που τον έκαναν τόσο ξεχωριστό για μένα όλο τον μήνα. Έχουν μείνει λίγες μέρες ακόμα για τον Ιούλιο και θα το κυνηγήσω μέχρι το τέλος!».

Ωστόσο, το λυπηρό είναι η απουσία του Μπρους Γουίλις από τα στιγμιότυπα και τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των γενεθλίων της συζύγου του. Κι αυτό λόγω της μάχης του με την άνοια με την οποία διαγνώστηκε και την οποία γνωστοποίησε η οικογένειά του, ανακοινώνοντας πως εγκαταλείπει την υποκριτική.

Διαβάστε ακόμη