Συνελήφθη πριν από λίγο στου Γκύζη ο Έλληνας οπαδός για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο άτομο, ηλικίας 24 ετών, φέρεται να ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό ενώ είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια στο παρελθόν με οπαδικά κίνητρα και μάλιστα είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σε συμπλοκή έξω από το Εφετείο.

Στις εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος διαπιστώθηκε ότι ο οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι γνώριμος των Αρχών, καθώς έχει συμμετάσχει σε σωρεία οπαδικών επεισοδίων.

Την ίδια στιγμή η 25η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, ύστερα από την έκδοση εντάλματος για τη σύλληψη του γνωστού οπαδού του Παναθηναϊκού, που φέρεται να είναι ο εκ των ενορχηστρωτών της φονικής καταδρομικής των χούλιγκαν, φέρεται ότι θα είναι σε θέση τις επόμενες ημέρες να διευρύνει τον κύκλο των κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια, εκδίδοντας νέα εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα για τα οποία προκύπτει εμπλοκή τους σε όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους μία σειρά από συγκεκριμένα ευρήματα που εξετάζονται και η αξιοποίηση των οποίων αναμένεται ότι θα φέρει ενώπιον της δικαστικής λειτουργού νέους κατηγορούμενους.

Διαβάστε ακόμη: