Ο τραγικός απολογισμός των άγριων επεισοδίων που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι παρά την απαγόρευση μετακίνησης για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ταξίδεψαν στη χώρα μας, είναι ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα, και φίλαθλος της ΑΕΚ, έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Άνδρας που βρισκόταν σε καφετέρια της περιοχής λίγο πριν ξεσπάσουν τα άγρια επεισόδια, μιλώντας στον ΕΡΤ, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη.

Όπως είπε ο άνδρας, δεν πρόλαβε να φτάσει στο αυτοκίνητό του, το οποίο έγινε στόχος των Κροατών χούλιγκαν.

«Ήμασταν σε καφετέρια εγώ με άλλους τρεις φίλους. Πίναμε καφέ και μας ενημέρωσε το παλικάρι που έχει την καφετέρια ότι έρχονται κάποιοι για να κάνουν φασαρία. “Σηκωθείτε και φύγετε. Θα κλείσουμε και εμείς γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος” μας είπε» ανάφερε αρχικά ο μάρτυρας.

«Πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό μου, είδα από τη γωνία ότι ερχόντουσαν πολλά άτομα που κρατούσαν καδρόνια και άλλα αντικείμενα που γυάλιζαν. Κατάλαβα ότι δεν θα προλάβαινα να φτάσω στο όχημά που γύρισα να φύγω. Το άφησα. Έσπασαν το μπροστά και το πίσω παρμπρίζ», πρόσθεσε.

«Δεν χτυπήσαμε εμείς, αλλά άκουσα ότι έχουν χτυπηθεί άλλοι άνθρωποι. Αμαρτία από τον θεό. Πάλι καλά πρόλαβα και έφυγαν, γιατί ήταν και ηλικιωμένοι άνθρωποι στην καφετέρια» κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: