Αστυνομικοί στη Θεσπρωτία εντόπισαν, κατά τη διάρκεια της νύχτας, άλλους πέντε Κροάτες χούλιγκανς για τους οποίους προέκυψε ότι συμμετείχαν στην δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας, όπου έχασε τη ζωή του ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι πέντε Κροάτες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ενώ ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο πλοίο με προορισμό την Ιταλία.

Αρχικά οι πέντε Κροάτες προσήχθησαν στο κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσπρωτίας με την έρευνα να δείχνει ότι συμμετείχαν στην φονική επιδρομή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ με θύμα τον άτυχο 29χρονο φίλαθλο της Ένωσης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες όταν ολοκληρωθεί η έρευνα για τους πέντε Κροάτες θα μεταφερθούν με ειδική μεταγωγή στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, είχε συλληφθεί ένας 19χρονος Κροάτης, ο οποίος εντοπίστηκε να ταξιδεύει προς Αλβανία, με λεωφορείο, και θεωρήθηκε ύποπτος για συμμετοχή στην επίθεση στη Νέα Φιλάδελφεια.

Στον έλεγχο που έγινε στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς αστυνομικοί τον θεώρησαν ύποπτο για συμμετοχή στα επεισόδια γιατί είχε μπει στη χώρα μας την προηγούμενη ημέρα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε και ανακρίθηκε στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, όπου διαπιστώθηκε η συμμετοχή του στα αιματηρά γεγονότα και έτσι συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι αργότερα σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα οι 95 από τους συλληφθέντες για το φονικό «ντου» σε βάρος των οποίων αναμένεται, κατά πληροφορίες, να ασκηθούν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμη: