Στην προσαγωγή ενός 19χρονου Κροάτη προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς, μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή και τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ο νεαρός, που επέβαινε σε αλβανικό λεωφορείο, προσήχθη στο ΑΤ Ιωαννίνων προκειμένου να διαπιστωθεί πότε μπήκε στη χώρα και εάν εμπλέκεται στη δολοφονία του Κατσουρή.

Από την πλευρά του το top-channel.tv, αναφέρει ότι ο 19χρονος επιχείρησε να διαφύγει μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή και τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως μεταδίδει το μέσο, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ο Κροάτης χούλιγκαν, που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ, προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα, αλλά ακινητοποιήθηκε στο ελληνικό συνοριακό σημείο της Κακαβιάς.

Οι πληροφορίες από την ΕΛΑΣ ο συνοριακός σταθμός της Κακαβιάς έχει σταματήσει 10 Κροάτες και αυτή την ώρα γίνονται συνεννοήσεις με το αρχηγείο της Αστυνομίας για το εάν θα προσαχθούν.

7 συλλήψεις Κροατών στους Ευζώνους -Μαχαίρια και ρόπαλα στο βαν τους

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, εξάλλου, επτά Κροάτες συνελήφθησαν πριν από λίγο στα σύνορα των Ευζώνων, επιχειρώντας να διαφύγουν από την Ελλάδα. Βρέθηκαν μαχαίρια και ρόπαλα στο βαν τους.

Διαβάστε ακόμη: