Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Παύλος Πολάκης, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Σοφίας Νικολάου, μέσω νέας του ανάρτησης του στο Facebook.

Ο Παύλος Πολάκης, συνεχίζοντας το «μέτωπο» που έχει ανοίξει με την πρώην γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, επισημαίνει: «ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ,δεν θα γλυτώσεις!!».

Μάλιστα, στην ανάρτησή του επισυνάπτει και κάποιες φωτογραφίες (screenshots), εμφανίζεται σε μια από αυτές ο σύζυγος της Σοφίας Νικολάου, Κωνσταντίνος Δαυλός, να χαρακτηρίζει «γιδογ@@@» τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, με τον βουλευτή Χανίων να επισημαίνει πως «έτσι να φαίνεται η “ευπρέπεια”».

Όσον αφορά τη δημοσιοποίηση της διεύθυνσης όπου κατοικεί, γεγονός για το οποίο κατηγόρησε η Σ. Νικολάου τον Π. Πολάκη, ο βουλευτής γράφει: «Κάνε μήνυση και στα Σαιτ που δημοσίευσαν τη φωτογραφία και το συμβόλαιο. (Από πότε είναι μυστικές οι κατοικίες των πολιτικών προσώπων ;;)».

H απάντηση της Σοφίας Νικολάου

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είχε κάνει νωρίς την Καθαρά Δευτέρα (27/2) μια δημοσίευση στο Facebook, με την οποία έστρεψε τα «βέλη» του στην Σοφία Νικολάου, χωρίς να κάνει μνεία στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας νέος «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Σοφία Νικολάου δεν άφησε αναπάντητη την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, σήκωσε… το γάντι και πέρασε στην αντεπίθεση, με δύο δικά της ποστ στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τα οποία χαρακτηρίζει τον βουλευτή Χανίων βρόμικο, άθλιο και επικίνδυνο άνθρωπο. Μάλιστα, γράφει χαρακτηριστικά πως εκείνος θα είναι υπεύθυνος αν πάθει κάτι η ίδια ή η οικογένειά της.

Η κυρία Νικολάου υπογράμμισε, στην πρώτη της ανάρτηση, πως «το προσωπικό μένος του Πολάκη εναντίον μου, δεν σταματά ούτε τώρα που διαγράφεται από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί κατάλαβαν ότι ο χρυσαυγιτισμός του εθνικού πέτσακα δεν έχει τέλος. Με κατηγορεί γιατί αγόρασα σπίτι επειδή το 2021 και το 2022 γεννήθηκαν τα δύο μου παιδιά και ήθελα μετά από 20 και πλέον χρόνια δικηγορίας να τους εξασφαλίσω μια καλύτερη ζωή.

Αγόρασα αυτό το σπίτι πουλώντας άλλο στο Κολωνάκι και παίρνοντας υψηλότατο δάνειο το οποίο και θα εξυπηρετώ για πολλά χρόνια. Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία είναι καταγεγραμμένα στα Πόθεν Έσχες που καταθέτω και που ελέγχομαι γι’ αυτά.

Είμαι πολλά χρόνια επιτυχημένη δικηγόρος, με μεγάλο γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Δεν είχα ούτε έχω ανάγκη το μισθό της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής. Δόξα τω Θεώ εργάζομαι από 20 ετών και μπορώ με το κεφάλι ψηλά να περπατώ στους δρόμους.

Ο Πολάκης και οι άθλιοι συκοφάντες της ίδιας υποστάθμης θα βρουν στη δικαιοσύνη τις απαντήσεις που τους αξίζουν. Αν έχει τα κότσια ας έρθει στα δικαστήρια χωρίς την ασυλία του να αναμετρηθούμε. Γιατί τα παντελόνια είναι δύσκολο ρούχο και δεν μπορεί να τα φοράει όποιος δεν τα αντέχει».

 

Νικολάου: «Αυτές τις τακτικές ακολουθεί ο φαιοκόκκινος φασίστας βουλευτής»

Ωστόσο, η Σοφία Νικολάου έκανε και δεύτερη ανάρτηση για τον Παύλο Πολάκη, μέσω της οποίας σημειώνει ότι ανέχτηκε πολλές προσωπικές προσβολές και επιθέσεις, αλλά τώρα που θέτει σε κίνδυνο την οικογένεια της, θα κάνει τα πάντα για να τον σβήσει πολιτικά.

«Δεν χρειαζόταν η Καθαρή Δευτέρα για να καταλάβουμε πόσο βρόμικος, άθλιος κι επικίνδυνος άνθρωπος είναι ο Πολάκης. Ο τιποτένιος δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει στο Facebook την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού μου, στο οποίο μένω με τον σύζυγό και τα δύο μου παιδιά. Με καθιστά δηλαδή άμεσο στόχο για κάθε τρελό ακόλουθο του κ. Πολάκη, ποινικών και τρομοκρατών.

Αυτές τις τακτικές ακολουθεί ο φαιοκόκκινος φασίστας βουλευτής. Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλώνω ότι τον καθιστώ υπεύθυνο αν συμβεί οτιδήποτε σε εμένα και την οικογένειά μου. Χρυσαυγίτη Παύλο Πολάκη, ανέχτηκα πολλές προσωπικές προσβολές και επιθέσεις. Αντέχω γιατί σε έχω. Αλλά τώρα που θέτεις σε κίνδυνο την οικογένειά μου σου δηλώνω ότι θα κάνω τα πάντα για να σε σβήσω πολιτικά».

Διαβάστε περισσότερα