Έκλεψε την παράσταση ο πάτερ Ηλίας σε εκδήλωση που έγινε το Δεκαπενταύγουστο το βράδυ στον μικρό παραλιακό οικισμό της Κορωνίδας. Ο παπάς του Απόλλωνα Νάξου καταχειροκροτήθηκε όταν ανέβηκε στη σκηνή, έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε.

Μάλιστα στην εκδήλωση που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ντόπιων και παραθεριστών ο πάτερ Ηλίας δεν ήταν ο μοναδικός παπάς που ανέβηκε στη σκηνή, αφού στη λύρα και το τραγούδι ήταν ένας ακόμα ιερέας της Νάξου. Στην ίδια συναυλία, η οποία ενθουσίασε το κοινό, τραγούδησαν ακόμα δύο παιδιά από την Κύπρο αλλά και ακόμα δύο από τον Απόλλωνα.

Ο δραστήριος παπάς του Απόλλωνα ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί για συναυλία, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε έντεχνα και ροκ τραγούδια ενώ «ράπαρε» και το «διθέσιο» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη όπου διασκευάζοντάς το προσκάλεσε τον κόσμο στον όμορφο Απόλλωνα της Νάξου… «Μη με πας απ’ το σπίτι, στο νησί να με πας, στον Απόλλωνα της Νάξου και να σε έχω αγκαλιά…».

Ο πάτερ Ηλίας Χρυσάκης δεν παρέλειψε να αναφέρει και την εκκλησία του χωριού -το ναό του Τιμίου Προδρόμου- στο τραγούδι του… «σε καλή παρέα να περνάμε πάντα καλά, στου Τιμίου Προδρόμου το ναό για να μπω, οι προσευχές μας να φτάσουν πιο ψηλά στο Θεό…».

Διαβάστε ακόμη:

Όλο και περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα «γδύνονται» στο OnlyFans – «Μέσα σε λίγες μέρες έβγαλα όσα σε ένα μήνα»

Έτοιμο το πακέτο παροχών που θα ανακοινωθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

«Η δολοφόνος της Ντούγκινα» -Η Μόσχα δημοσίευσε βίντεο με την ύποπτο