Η Ναταλία Γερμανού έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη, Χριστιάνα» του Alpha Κύπρου και αναφέρθηκε στο «Καλύτερα δε γίνεται» αλλά και την προσωπική της ζωή.

Για την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» είπε αρχικά: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη, πολλή μεγάλη ευγνωμοσύνη αισθάνομαι, δεν είναι πολύ συνηθισμένο να σου δίνει ο κόσμος την δυνατότητα να κάνεις μια εκπομπή και να σου δείχνει και την αγάπη του για έξι συνεχόμενα χρόνια. Τηλεόραση κάνω, γιατί εκτός από το ότι είναι κάτι που το αγαπώ και το απολαμβάνω, είναι και η δουλειά μου, ζω από αυτή την δουλειά, άρα άνω τελεία, όταν βιοπορίζεσαι βάζεις όταν έχεις αποκτήσει πια πάρα πολλά χρήματα, που δεν χρειάζεσαι άλλα. Θα έβαζα μια άνω τελεία, όταν καταλάβαινα πως δεν έχω να προσφέρω τίποτα άλλο στον χώρο, στον κόσμο».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Αυτή την περίοδο είμαι πολύ καλά, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είσαι σε σχέση για να είσαι καλά, όταν η σχέση με τον εαυτό σου είναι καλή, είσαι πάντα καλά. Με φλερτάρουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αμέ! Και πικάντικα και χυδαία και ακραία και γλυκά και γοητευτικά από όλα έχει ο μπαχτσές».

Διαβάστε ακόμη: