Τα νεότερα για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη έκανε γνωστά η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Σύμφωνα με την παρουσιάστρια η γνωστή influencer ζορίζεται τις τελευταίες ημέρες και έχει μπροστά τις ώρες για να γεννήσει.

«Να πω πως η στυλίστρια μου, η Φένια Παναγιωτίδη, που είναι προσωπική φίλη του Δημήτρη Αλεξάνδρου μίλησε μόλις τώρα μαζί τους. Δεν έχει γεννήσει ακόμα Ιωάννα. Έχουνε ώρες ακόμα μπροστά τους. Ταλαιπωρείται λίγο το κορίτσι, αλλά της στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς, τη θετική μας ενέργεια και όλα θα πάνε καλά. Ψυχραιμία Ιωάννα, γιατί είναι λίγο ζόρικη η κατάσταση.

Επειδή είναι λίγο ζόρικη η κατάσταση και δεν το βλέπουμε το με ένα πόνο να πιάνει η ευχή, που της δώσαμε και έχει ακόμα μπροστά της ώρες, όπως της είπε ο γιατρός της.

Δεν είναι από ώρα σε ώρα, έχει ώρες. Δημήτρη και Ιωάννα βαστάτε γερά. Όλη μας την αγάπη, με το καλό το παιδάκι σας να έρθει. Εμείς θα επικοινωνήσουμε πάλι σε λίγο. Στέλνουμε αγάπη και φιλιά και όλα με το καλό, γιατί μίλησε τώρα η Φένια μαζί του και μας είπε “παιδιά έχουμε δρόμο ακόμα και ταλαιπωρείται η Ιωάννα λίγο”. Της στέλνουμε κουράγιο και όλα να πάνε καλά. Όλα θα πάνε, όχι να πάνε καλά», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Ιωάννα Τούνη: Στο μαιευτήριο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – Οι δηλώσεις του μοντέλου

Διαβάστε ακόμη: